Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σοκ στη Γερμανία: Έλληνας κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου ελεγκτή σε τρένο

polizei
Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Ο ελεγκτής ήταν 36 ετών, πατέρας δύο παιδιών – Πού έγινε η άγρια επίθεση, υπό κράτηση ο 26χρονος Έλληνας

Ένας ελεγκτής εισιτηρίων στη Γερμανία έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού σε τρένο στη Ρηνανία -Παλατινάτο και αργότερα υπέκυψε στα βαριά τραύματά του, ενώ βρισκόταν στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με την BILD, ο ελεγκτής ήταν 36 ετών, πατέρας δύο παιδιών και άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο, παρά τη μάχη που έδωσαν οι γιατροί για να τον κρατήσουν στη ζωή από το βράδυ της Δευτέρας.

Όπως μεταδίδει η BILD, όλα ξεκίνησαν όταν ο 36χρονος έκανε έλεγχο σε ομάδα τεσσάρων ατόμων ηλικίας μεταξύ 20 και 30 ετών το βράδυ της Δευτέρας.

 

Έλληνας υπήκοος ο ύποπτος – Τέθηκε υπό κράτηση

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πληροφορίες, ήταν ένας 26χρονος Έλληνας από την εν λόγω ομάδα εκείνος που επιτέθηκε στον ελεγκτή μετά από καβγά, επειδή δεν είχε να επιδείξει έγκυρο εισιτήριο.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η αστυνομία, όταν ο ελεγκτής ζήτησε από τον 26χρονο να κατέβει από το τρένο, εκείνος εξοργίστηκε και του επιτέθηκε τόσο βίαια που στον 36χρονο χρειάστηκε να παρασχεθεί άμεσα ΚΑΡΠΑ. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Χόμπουργκ με σοβαρά τραύματα και έδωσε μάχη για τη ζωή του για ένα 24ωρο πριν καταλήξει.

Η άγρια ​​επίθεση σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά την αναχώρηση περιφερειακού τρένου από τον σταθμό Landstuhl κοντά στο Καϊζερσλάουτερν της δυτικής Γερμανίας.

Ο ύποπτος συνελήφθη επιτόπου και βρίσκεται τώρα υπό κράτηση. Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι είναι Έλληνας υπήκοος χωρίς σταθερή διεύθυνση στη Γερμανία.

Το Τμήμα Ποινικών Ερευνών του Καϊζερσλάουτερν διερευνά τον 26χρονο ως ύποπτο για ανθρωποκτονία εξ αμελείας.

 

Πατέρας δύο παιδιών ο 36χρονος

Σήμερα το πρωί και με αφορμή το περιστατικό, η Deutsche Bahn εξέδωσε εσωτερικό υπόμνημα προς τους υπαλλήλους της, στο οποίο αναφέρει τα εξής:

«Με μεγάλη μας θλίψη πρέπει να σας ενημερώσουμε σήμερα ότι ο συνάδελφός μας Serkan C. από το αμαξοστάσιο του Μάνχαϊμ υπέκυψε στα σοβαρά τραύματά του και πέθανε στο νοσοκομείο». Στο υπόμνημα εκφράζονται μάλιστα τα βαθύτατα συλλυπητήρια όλων των υπαλλήλων των σιδηροδρόμων στην οικογένεια και τους αγαπημένους του.

Ο Serkan C. ήταν μόλις 36 ετών και πατέρας δύο παιδιών, τα οποία μεγάλωνε μόνος του. Εργαζόταν για την εταιρεία στο υποκατάστημα του Μάνχαϊμ για 15 χρόνια. Η Deutsche Bahn έχει ανοίξει έναν λογαριασμό δωρεών για να στηρίξει την οικογένειά του.

 

Υπ. Μεταφορών: «Έμεινα άφωνος και συγκλονισμένος»

Μιλώντας για το περιστατικό, ο Ομοσπονδιακός Υπουργός Μεταφορών Πάτρικ Σνίντερ, έκανε λόγο για ανάγκη περισσότερης ασφάλειας στα τρένα και τους σιδηροδρομικούς σταθμούς. «Πρέπει να κάνουμε περισσότερα μαζί για να προστατεύσουμε τους εργαζομένους μας. Τα τρένα και οι σταθμοί πρέπει να είναι ασφαλή» δήλωσε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, είναι φρικτό το γεγονός ένας εργαζόμενος έχασε τη ζωή του ενώ απλώς έκανε τη δουλειά του.

«Σκοτώθηκε από ωμή και παράλογη βία», δήλωσε ο Σνίντερ, ο οποίος όπως είπε έμεινε άφωνος και συγκλονισμένος. Εξέφρασε, μάλιστα, τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια, τους συναδέλφους και τους φίλους του εκλιπόντος.

Πηγή: kathimerini.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Ντόναλντ Τραμπ και ο βασιλιάς της Ισπανίας στον τελικό του Μουντιάλ (VIDEO)
Η παρουσία τους κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου των Ηνωμένων Πολιτειών τράβηξε τα βλέμματα των φιλάθλων, σε ένα κατάμεστο στάδιο, λίγο πριν από...
Ο Ντόναλντ Τραμπ και ο βασιλιάς της Ισπανίας στον τελικό του Μουντιάλ (VIDEO)
Σάκκαρη: Το μήνυμα σε Μητσοτάκη - «Δεν περίμενα ποτέ να αγαπήσω κάποιον σαν εσένα»
Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης βρέθηκε στο ΟΑΚΑ σε όλους τους αγώνες της Σάκκαρη και την υποστήριζε από τα court side του γηπέδου
Σάκκαρη: Το μήνυμα σε Μητσοτάκη - «Δεν περίμενα ποτέ να αγαπήσω κάποιον σαν εσένα»