Σκληραίνει την στάση του ο ηγέτης της Χεζμπολάχ υποστηρίζοντας ότι οι διαπραγματεύσεις με το Τελ Αβίβ είναι «ντροπιαστικές», ενώ προειδοποίησε πως η ασφάλεια στο βόρειο Ισραήλ δεν μπορεί να διασφαλιστεί όσο συνεχίζονται οι ισραηλινοί βομβαρδισμοί σε χωριά του Λιβάνου.
Σε δηλώσεις του, σύμφωνα με το Reuters, τόνισε ότι η παρουσία ισραηλινών δυνάμεων σε λιβανικό έδαφος καθιστά αναγκαία τη συνέχιση της αντίστασης, υπογραμμίζοντας ότι οι επιχειρήσεις της οργάνωσης θα συνεχιστούν όσο το Ισραήλ παραμένει στον Λίβανο.
Ο ηγέτης της Χεζμπολάχ εξαπέλυσε επίσης πυρά κατά της Ουάσιγκτον, υποστηρίζοντας ότι η πρόσφατη αμερικανική ανακοίνωση για την παράταση της εκεχειρίας συνιστά «οδικό χάρτη για την εξόντωση μέρους του λιβανικού λαού».
Παράλληλα, ο ηγέτης της Χεζμπολάχ αναφέρθηκε στις προσπάθειες για κατάπαυση του πυρός, επισημαίνοντας ότι οποιαδήποτε συμφωνία εκεχειρίας με το Ισραήλ θα πρέπει να περιλαμβάνει και τον νότιο Λίβανο.
- Θεσσαλονίκη: «Άφαντα» τα νεόδμητα – Μόλις 2 στα 100 σπίτια που πωλούνται είναι νέα
- Θεσσαλονίκη: Εγκαίνια Άδωνι Γεωργιάδη στο Ιπποκράτειο – «Είναι η καρδιά του ΕΣΥ» (VIDEO)
- Θεσσαλονίκη: Διεθνής διάκριση για τη Θέρμη – Η εφαρμογή που κέρδισε την Ευρώπη
- Έφερναν στην Ελλάδα 120 λίτρα γεωργικών φαρμάκων – Με τουριστικό λεωφορείο
