Για μια «αρρωστημένη συνωμοσία» κατά της Τεχνητής Νοημοσύνης και των κέντρων δεδομένων, έκανε λόγο ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ με αφορμή τις ανησυχίες που εξέφρασαν στελέχη της AI σχετικά με την εσφαλμένη χρήση της ΤΝ.
«Ο μόνος έλεγχος ή "δικλείδες ασφαλείας" που χρειάζεται η Τεχνητή Νοημοσύνη είναι ένας ΙΣΧΥΡΟΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ (με υψηλό δείκτη νοημοσύνης!) ΠΡΟΕΔΡΟΣ, και οι ΗΠΑ τον διαθέτουν και με το παραπάνω!» έγραψε ο Τραμπ στο Truth Social, προσθέτοντας ότι η Κίνα θα επωφελούνταν από τις αμφιβολίες που εγείρονται σχετικά με την ανάπτυξη της ΤΝ.
«Διαθέτουμε ήδη τεράστια ΠΟΙΝΙΚΗ και ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗ εξουσία επί αυτών των εταιρειών! Βρίσκεται σε εξέλιξη μια ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ συνωμοσία κατά της Τεχνητής Νοημοσύνης και των Κέντρων Δεδομένων, και η μόνη που χαίρεται γι' αυτό είναι η Κίνα», συμπλήρωσε ο Αμερικανός πρόεδρος.
Πηγή: cnn.gr
- Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο οι γιατροί
- Στην εντατική βρέφος δύο εβδομάδων στην Κρήτη - Συνελήφθη η μητέρα του
- Δίκη για τα Τέμπη: Η εισαγγελέας ζήτησε άρση απορρήτου για το κινητό του σταθμάρχη
- Επίθεση από άγριο ζώο σε παιδί στη Χαλκιδική - Πληροφορίες για τσακάλι