Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Διεθνή

Γερμανία: «Μαφιόζικες» εκτελέσεις δύο ανθρώπων στη Βαυαρία

Γερμανία: «Μαφιόζικες» εκτελέσεις δύο ανθρώπων στη Βαυαρία
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Ο δράστης πυροβόλησε πεζούς και ποδηλάτη μέσα από το αυτοκίνητό του – Έχει ήδη συλληφθεί – Η αστυνομία ερευνά τα κίνητρα
Άγνωστος άνοιξε πυρ σε δύο ξεχωριστά σημεία κοντά στο Άνσμπαχ της Βαυαρίας, σκοτώνοντας τουλάχιστον δύο άτομα πριν τραπεί σε φυγή και στις δύο περιπτώσεις. Ο δράστης πυροβόλησε πεζούς μέσα από αυτοκίνητο, αλλά τελικά εντοπίστηκε και συνελήφθη από την αστυνομία.
Η αστυνομία είχε δώσει στη δημοσιότητα τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος και είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, προειδοποιώντας πως έπρεπε να θεωρείται οπλισμένος. Η πρώτη επίθεση έγινε το πρωί της Παρασκευής με θύμα μία ηλικιωμένη γυναίκα στο Τίφενταλ. Η γυναίκα κατέληξε λίγο μετά τον πυροβολισμό.
Ελάχιστα αργότερα, ο ίδιος ένοπλος εμφανίστηκε με το αυτοκίνητο στο Ράμερσντορφ, σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων από το σημείο της πρώτης επίθεσης. Εκεί πυροβόλησε θανάσιμα έναν ποδηλάτη, ο οποίος κατάληξε επί τόπου. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, έριξε επίσης και στην πλευρά άλλων δύο ανδρών (ενός αγρότη και ενός οδηγού γερανού), τους οποίους δεν τραυμάτισε, πριν φύγει ξανά με ταχύτητα. 

Λίγο πριν το μεσημέρι, ο άνδρας εντοπίστηκε σε βενζινάδικο στο Μπαντ Βίντσχαϊμ, λίγες δεκάδες χιλιόμετρα βόρεια του Ράμερσντορφ, και συνελήφθη. Το κίνητρο των επιθέσεων είναι ασαφές και η αστυνομία αναμένεται να προχωρήσει σε ανακοινώσεις αργότερα εντός της ημέρας.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Διεθνή

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Σκυλιά… κλέβουν τα κρεβάτια των αφεντικών τους! (photos)

Η καλύτερη πόλη στον κόσμο για το 2015 είναι... (photos)