Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Φρίκη: Με πολλαπλές μαχαιριές σκότωσε τη μητέρα του ο 38χρονος

Φρίκη: Με πολλαπλές μαχαιριές σκότωσε τη μητέρα του ο 38χρονος
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα ο μητροκτόνος
Από τις πολλαπλές μαχαιριές που της κατάφερε ο 38χρονος γιος της επήλθε -σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές- ο θάνατος της 64χρονης στη Νέα Σμύρνη.

Η ανθρωποκτονία αποκαλύφθηκε χθες το βράδυ όταν ένοικοι της πολυκατοικίας, επί της οδού Ιωνίας 11, ενημέρωσαν την αστυνομία για την έντονη δυσοσμία που προερχόταν από το διαμέρισμα όπου διέμεναν η άτυχη γυναίκα με τον γιο της, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί, οι οποίοι κάλεσαν κλειδαρά επειδή η πόρτα του διαμερίσματος ήταν κλειδωμένη. Όταν μπήκαν στο διαμέρισμα, αντίκρισαν νεκρή την 64χρονη και δίπλα της τον γιο της ο οποίος δεν αντέδρασε όταν είδε τους αστυνομικούς. «Εγώ την σκότωσα, πριν από τρεις ημέρες», τους είπε.

Ο 38χρονος πρόκειται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Ανοιχτή Μέρα Ενημέρωσης για τους φοιτητές του ΠΑΜΑΚ

Θεσσαλονίκη: Αρνητική πρωτιά για το ΑΠΘ - Πρώτο σε ανομία στην Ελλάδα!