Αιματηρό επεισόδιο με έναν νεκρό σημειώθηκε σήμερα μεσημέρι Σαββάτου 31 Οκτωβρίου σε τοπική κοινότητα του δήμου Ανατολικής Μάνης.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ένας 53χρονος και ένας 57χρονος είχαν διαπληκτισμό, με τον 53χρονο να πυροβολεί και να σκοτώνει τον 57χρονο, και στη συνέχεια να εμφανίζεται αυτοβούλως στο Α.Τ. Αρεόπολης.
Αναλυτικά:
«Συνελήφθη, σήμερα (31.10.2026), σε τοπική κοινότητα του δήμου Ανατολικής Μάνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Σπάρτης, 53χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία με πρόθεση, σε βάρος 57χρονου ημεδαπού, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.
Ειδικότερα, σήμερα (31.10.2026) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του δήμου Ανατολικής Μάνης, ο 53χρονος, πυροβόλησε και τραυμάτισε τον 57χρονο, έπειτα από διαπληκτισμό. Ο 57χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αερόπολης, όπου λίγο αργότερα κατέληξε.
Για την υπόθεση αυτή, εμφανίστηκε αυτοβούλως ο ανωτέρω 53χρονος στο Αστυνομικό Τμήμα Αρεόπολης όπου και συνελήφθη.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Σπάρτης».