Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Χιόνια και στη Λάρισα – Πάνω από 150 μηχανήματα επιχειρούν στους δρόμους

Χιόνια και στη Λάρισα – Πάνω από 150 μηχανήματα επιχειρούν στους δρόμους
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Σε ποια σημεία του οδικού δικτύου του νομού είναι απαραίτητες οι αλυσίδες

Σε εξέλιξη βρίσκεται η χιονόπτωση σε πολλές περιοχές του Νομού Λάρισας, χωρίς προς το παρόν να έχουν δημιουργηθεί προβλήματα. Στα λευκά το Λιβάδι Ελασσόνας, η Μελούνα, αλλά και τα Φάρσαλα, ενώ ήπια χιονόπτωση και χιονόνερο σημειώνεται από το πρωί και στη πόλη της Λάρισας.

Οι δρόμοι είναι ανοιχτοί, όμως, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται απαραίτητα με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στο επαρχιακό και εθνικό δίκτυο της Ελασσόνας, στην Επαρχιακή Οδό Ελάφου-Σκλήθρου και στην Επαρχιακή Οδό Μεγαλόβρυσου - Ανατολής.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, σημείωσε ότι, από το βράδυ, πάνω από 150 μηχανήματα επιχειρούν στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Θεσσαλίας ώστε οι δρόμοι να παραμένουν ανοιχτοί, ενώ κάλεσε τους πολίτες να προμηθευτούν αντιολισθητικές αλυσίδες καθώς το φαινόμενο βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Καμμένος σε Τσαβούσογλου: «Δεν σας φοβάται κανείς πια»

Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις – Οι ημερομηνίες για όλα τα Ταμεία