Άνοιξαν τα καταστήματά του αψηφώντας την απαγόρευση που ισχύει από σήμερα στο πλαίσιο των μέτρων περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού και συνελήφθησαν.
Ο λόγος για έναν κομμωτή και έναν ιδιοκτήτη καφέ στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Όπως μετέδωσε το protothema.gr οι αστυνομικοί που περιπολούν διαρκώς στην πόλη έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν ανοιχτό ένα καφέ– αναψυκτήριο που λειτουργούσε σαν να μην συμβαίνει τίποτε, με αρκετούς πελάτες να βρίσκονται στα σταντ που υπήρχαν στον εξωτερικό χώρο! Έτσι, πέρασαν χειροπέδες στον 35χρονο ιδιοκτήτη που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου και θα δικαστεί από το Αυτόφωρο.
Αναλυτικά οι επιχειρήσεις που κλείνουν σύμφωνα με την ΚΥΑ
Την ίδια τύχη είχε και ένας 29χρονος κομμωτής ο οποίος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς να λειτουργεί κανονικά το κομμωτήριό του και δεχόταν πελάτες, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και αυτός με την αυτόφωρη διαδικασία. Και οι δυο αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης ως τριών ετών ή χρηματική ποινή.
Το cretapost.gr δημοσίευσε φωτογραφίες από την εικόνα που παρουσιάζει σήμερα το κέντρο του Ηρακλείου, στο οποίο όπως σημειώνει «δεν κυκλοφορεί… ψυχή ενώ οι λιγοστοί πολίτες που χρειάστηκε να κατέβουν είχαν λάβει τα απαραίτητα μέτρα φορώντας μάσκες».