Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Β. Ελλάδα: Έπεσαν τα πρώτα χιόνια στην Ξάνθη – Ντύθηκε στα λευκά η πόλη (ΦΩΤΟ)

Β. Ελλάδα: Έπεσαν τα πρώτα χιόνια στην Ξάνθη – Ντύθηκε στα λευκά η πόλη (ΦΩΤΟ)
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Χιονίζει από το απόγευμα στην Ξάνθη

Άσπρισε η Ξάνθη και ο Κένταυρος στα ορεινά, καθώς έπεσε το πρώτο χιόνι στον ακριτικό νομό της Θράκης τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας (30.11.2020).

Στη θέα του λευκού τοπίου στην Ξάνθη οι κάτοικοι υποδέχτηκαν τις πυκνές νιφάδες με ιδιαίτερη χαρά. Η χιονόπτωση ήταν αρκετή για να αρχίσουν να ασπρίζουν οι σκεπές των σπιτιών του ορεινού οικισμού, ενώ προς το παρόν δεν φαίνεται να είναι τόσο έντονη ώστε να δημιουργούνται πιθανόν προβλήματα στην κυκλοφορία.

Εκτός από τη Θράκη, χιόνισε και στη γειτονική Βουλγαρία, όπως αναφέρει το xanthinea.gr:

Στα λευκά ντύθηκε η Βουλγαρία την Δευτέρα το πρωί, με την πυκνή χιονόπτωση να κάνει ιδιαίτερα αισθητή την εμφάνισή της, σκεπάζοντας δρόμους, σκεπές σπιτιών και οροφές αυτοκινήτων.

Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες από τη Σόφια, την πρωτεύουσα της γειτονικής χώρας, με την πυκνή χιονόπτωση να έχει σκεπάσει τα πάντα.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Προειδοποίηση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για ηλεκτρονικές επενδυτικές απάτες

Στα 534 ευρώ η αποζημίωση για αναστολή εργασίας το Δεκέμβριο