Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Λέκκας: «Περίεργη εξέλιξη αυτός ο μετασεισμός» - Έπεσαν δύο σπίτια

Λέκκας: «Περίεργη εξέλιξη αυτός ο μετασεισμός» - Έπεσαν δύο σπίτια
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Δεν προβλεπόταν τόσο μεγάλος μετασεισμός σύμφωνα με τον Ε. Λέκκα

Πέντε χιλιόμετρα βορειότερα του αρχικού σεισμού, εντοπίζεται το επίκεντρο του νέου ισχυρού μετασεισμού των 5,9 Ρίχτερ στην Ελασσόνα, σύμφωνα με τον καθηγητή σεισμολογίας Ευθύμιο Λέκκα, ο οποίος μίλησε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3 και τον Νίκο Ανδρίτσο.

Ο κ. Λέκκας τόνισε ότι παρατηρείται μετάθεση της σεισμικής δραστηριότητας στον ίδιο κλάδο ρήγματος προς την Ελασσόνα.

Στο ερώτημα εάν ήταν αναμενόμενη μια τέτοια δραστηριότητα, απάντησε αρνητικά.

«Όχι, δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο. Ήταν κάπως έτσι περίεργο να υπάρξει αυτή η εξέλιξη. Πρέπει να την αποτιμήσουμε το επόμενο διάστημα», τόνισε ο καθηγητής.

Σύμφωνα με πληροφορίες άλλωστε του skai δύο σπίτια κατέρρευσαν και σε ένα σπίτι έχει ξεσπάσει φωτιά. Η πυροσβεστική σπεύδει στο σημείο, ενώ ακόμα δεν υπάρχουν πληροφορίες για εγκλωβισμένους ή τραυματίες.

Πηγή: skai

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Γεωργιάδης: Ανοιχτό το ζήτημα εξεταστικής για το α΄ εξάμηνο του 2015

Δρίτσας: Τιμώ όλους του νεκρούς της 17Ν