Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Επιχείρησαν να λιντσάρουν το δράστη της διπλής δολοφονίας στη Μακρυνίτσα (VIDEO)

Επιχείρησαν να λιντσάρουν το δράστη της διπλής δολοφονίας στη Μακρυνίτσα (VIDEO)
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Οι συγκεντρωμένοι επιτέθηκαν και προσπάθησαν να λιντσάρουν τον δράστη κατά την έξοδό του από το Δικαστικό Μέγαρο

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν λίγο μετά τις 16:00, έξω από το Δικαστικό Μέγαρο του Βόλου.

Εκατοντάδες συγγενείς, φίλοι, συγχωριανοί αλλά και απλοί πολίτες, είχαν συγκεντρωθεί για να αποδοκιμάσουν τον 32χρονο που σκότωσε την 28χρονη σύζυγό του και τον 30χρονο αδελφό της στην Μακρινίτσα την περασμένη Δευτέρα.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν οι συγκεντρωμένοι επιτέθηκαν και προσπάθησαν να λιντσάρουν τον δράστη κατά την έξοδό του από το Δικαστικό Μέγαρο, συνοδευόμενος από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, για να μεταφερθεί στο θωρακισμένο λεωφορείο της Αστυνομίας που θα τον οδηγούσε στις φυλακές.

Οι αστυνομικές δυνάμεις επιχείρησαν να συγκρατήσουν και να απωθήσουν τον κόσμο, ενώ τα επεισόδια συνεχίσθηκαν στην πλατεία Ελευθερίας καθώς κάποιοι προσπάθησαν να ακινητοποιήσουν το λεωφορείο της Αστυνομίας, ακόμα και πέφτοντας μπροστά στο αυτοκίνητο, κάτι που κατάφεραν αρκετές φορές.

Ο 32χρονος δράστης είχε οδηγηθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί, στις 11:00 αντί για τις 12.30 που ήταν προγραμματισμένη η προσαγωγή του, για λόγους ασφαλείας και όταν έκανε την εμφάνισή του το αστυνομικό όχημα, οι συγκεντρωμένοι είχαν επιτεθεί φραστικά στον 32χρονο.

Ο δράστης με ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα οδηγήθηκε πριν από λίγο στις φυλακές και θα επιληφθούν ειδικές υπηρεσίες για την ψυχιατρική του κατάσταση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, video: thenewspaper, magnesianews

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Κορωνοϊός: Η Κομισιόν προτίθεται να παραγγείλει έως 1,8 δισ. δόσεις εμβολίων

Prodexpo North: Νέα μεγάλα έργα, τουρισμός και ο ρόλος του Ταμείου Ανάκαμψης στη Βόρειο Ελλάδα