Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Στην ανακρίτρια οδηγείται ο Γεωργιανός που ελέγχεται για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Στην ανακρίτρια οδηγείται ο Γεωργιανός που ελέγχεται για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Ποιες είναι οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει στην παρούσα φάση – Τα στοιχεία της αστυνομίας

Ένταλμα σύλληψης για ληστείες κατά συρροή εξέδωσε η 11η Τακτική Ανακρίτρια σε βάρος του 36χρονου Γεωργιανού, που συνελήφθη την Παρασκευή στον Έβρο με πλαστό διαβατήριο και εξετάζεται από τις αρχές ενδεχόμενη εμπλοκή του στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Η δικαστική λειτουργός, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, εξέδωσε χθες το ένταλμα που αφορά ληστείες αλλά και το αδίκημα της απλής σωματικής βλάβης και έτσι σήμερα ο 36χρονος αλλοδαπός θα μεταχθεί στα δικαστήρια, ώστε -αφού εκτελεστεί το ένταλμα- να βρεθεί ενώπιον της ανακρίτριας για την απολογία του.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί, ο 36χρονος που επιχείρησε να βγει από τη χώρα από τους Κήπους του Έβρου, φαίνεται να συμμετείχε μαζί με άλλα τέσσερα άτομα στη ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού και της οικιακής τους βοηθού στις 7 Μαρτίου στο Πικέρμι. Οι δράστες της άγριας ληστείας είχαν δέσει και είχαν χτυπήσει τους τρεις κατοίκους του σπιτιού. Οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει βιολογικό υλικό του 36χρονου στον τόπο του εγκλήματος.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Χαλκιδική: Έκλεψαν από αποθήκη λιπάσματα και ζωοτροφές αξίας €3.000
astynomia-peripoliko

Στο Ισραήλ και τα Παλαιστινιακά εδάφη ο Δένδιας