Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Προφυλακιστέος ο 35χρονος για το βιασμό 50χρονης καθαρίστριας στα Πετράλωνα

Προφυλακιστέος ο 35χρονος για το βιασμό 50χρονης καθαρίστριας στα Πετράλωνα
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Μετά την απολογία του στον ανακριτή κατά την οποία αρνήθηκε τις κατηγορίες - Πώς αντέδρασε στην απόφαση

Προφυλακιστέος κρίθηκε σήμερα, μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 35χρονος Βούλγαρος που κατηγορείται για τον βιασμό της 50χρονης καθαρίστριας στα Πετράλωνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, απολογούμενος ο κατηγορούμενος αρνήθηκε ότι επιτέθηκε στην 50χρονη και στην συνέχεια την έσυρε στο διαμέρισμα και για ώρες την βίαζε. Ωστόσο, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, δεν έπεισε τον ανακριτή και τον εισαγγελέα, οι οποίοι, με σύμφωνη γνώμη, τον έκριναν προφυλακιστέο.

Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του ο κατηγορούμενος παρουσίασε αλλόκοτη συμπεριφορά, χτυπώντας το κεφάλι του στον τοίχο, με τους αστυνομικούς να τον ακινητοποιούν και να τον βάζουν σε μια γωνία για να ηρεμήσει. Εξάλλου, σήμερα απολογήθηκε και αφέθηκε ελεύθερος χωρίς όρους και ο φίλος του δράστη, ο οποίος φέρεται ότι τον υπέθαλπε στη Ν. Φιλαδέλφεια.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Δελίνα Βασιλειάδη: «Σε όλα τα έργα μου υπάρχει το στοιχείο του εγκλεισμού»

ΠΡΟΣΟΧΗ: Υψηλός, αύριο, ο κίνδυνος πυρκαγιάς στη Χαλκιδική