Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Αναστέλλει το ντελίβερι στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας το efood

Αναστέλλει το ντελίβερι στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας το efood
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
«Η ασφάλεια των διανομέων αποτελεί προτεραιότητα για το efood», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση

«Η ασφάλεια των διανομέων αποτελεί προτεραιότητα» αναφέρει το efood σε ανακοίνωσή του, ενημερώνοντας ότι αναστέλλει το ντελίβερι στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για την αναστολή των ντελίβερι παραγγελιών λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα»:

«Το efood ενημερώνει ότι λόγω της έντονης χιονόπτωσης έχει ήδη πραγματοποιηθεί αναστολή της υπηρεσίας delivered by efood μέχρι βελτιστοποίησης του καιρού σε όλη την Αττική.

Έλεγχος για αναστολή λειτουργίας θα διεξαχθεί σε όλες τις περιοχές που το efood δραστηριοποιείται και υπάρχουν έντονα καιρικά φαινόμενα, ακολουθώντας το μοντέλο που θα ισχύσει στην Αττική.

Καθώς η ασφάλεια των διανομέων αποτελεί προτεραιότητα για το efood, η εταιρεία ζητάει από το κοινό να δείξει κατανόηση.

Μέσω της εφαρμογής θα μπορούν να ενημερωθούν οι χρήστες εάν πραγματοποιούνται διανομές στην περιοχή τους μέσω της υπηρεσίας delivered by efood ή όχι».

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Άκης Παυλόπουλος: Εγκλωβισμένος επί ώρες στην Αττική Οδό – «Αβοήθητοι στον χιονιά»

ΜέΡΑ25: Κακόγουστο αστείο οι σχεδιασμοί και η ετοιμότητα του επιτελικού κράτους