Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Εισαγγελέας Λάρισας για τα Τέμπη: «Ένα πρόσωπο απολογείται, η έρευνα συνεχίζεται»

Εισαγγελέας Λάρισας για τα Τέμπη: «Ένα πρόσωπο απολογείται, η έρευνα συνεχίζεται»
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
«Θα εξεταστούν όλα τα στοιχεία, ώστε να διαλευκανθούν τα αίτια του δυστυχήματος» είπε ο Σταμάτης Δασκαλόπουλος

«Ένα πρόσωπο απολογείται μέχρι στιγμής για την τραγωδία στα Τέμπη και η έρευνα συνεχίζεται», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ εισαγγελέας Λάρισας Σταμάτης Δασκαλόπουλος, ο οποίος και ανέλαβε την υπόθεση για τη διερεύνηση του δυστυχήματος της αμαξοστοιχίας στα Τέμπη, με 36 νεκρούς σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε νωρίτερα ο ΣΚΑΪ, έχει ήδη προσαχθεί ο σταθμάρχης ενώ καταθέσεις έχουν δώσει ο σταθμάρχης, ο κλειδούχος που είχε βάρδια την ώρα του δυστυχήματος και εκπρόσωπος της εταιρείας.

Όπως ανέφερε ο κ. Δασκαλόπουλος, πρόκειται για αυτεπάγγελτη διαδικασία, σημειώνοντας πως «βρισκόμαστε σε πρώιμο στάδιο για την ολοκλήρωση της υπόθεσης». Ο ίδιος σημείωσε πως η έρευνα συνεχίζεται από την αστυνομία και αναμένεται να εξεταστούν όλα τα στοιχεία, ώστε να διαλευκανθούν τα αίτια του δυστυχήματος και να αποδοθούν ευθύνες.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Πάμε Στοίχημα: Για το βήμα πρόκρισης η Οσασούνα στο 2.20

ΠΡΟΣΟΧΗ – Τραγωδία στα Τέμπη: Μεγάλη ανάγκη για αίμα στη Θεσσαλονίκη