Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Τέμπη: Μέσα στην εβδομάδα η απόφαση για άρση προσωρινής κράτησης του επιθεωρητή

tempi
Τέμπη: Μέσα στην εβδομάδα η απόφαση για άρση προσωρινής κράτησης του επιθεωρητή
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Συμβουλίου Εφετών - Όπως δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο συνήγορος του επιθεωρητή, ο πελάτης του είναι «άδικα στη φυλακή»

Ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι το Συμβούλιο Εφετών που συνεδρίασε για να εξετάσει το αίτημα άρσης της προσωρινής κράτησης του επιθεωρητή του ΟΣΕ.

Η απόφαση αναμένεται  να βγει μέσα στην εβδομάδα.

Όπως δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο συνήγορος του επιθεωρητή, κ. Ιωάννης Γλύκας, ο πελάτης του είναι «άδικα στη φυλακή».

Σύμφωνα με το  larissanet.gr, ο κ. Γλύκας  τόνισε  επίσης  ότι διαφωνούν  «ριζικά» με τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Λάρισας, κ. Σταμάτη  Δασκαλόπουλο, ο οποίος είναι αντίθετος  με την αποφυλάκιση του επιθεωρητή.

Θυμίζουμε ότι η προφυλάκιση του επιθεωρητή έγινε, μετά την ολοκλήρωση της ανακριτικής διαδικασίας στις 31 Μαρτίου, με τη σύμφωνη γνώμη του ανακριτή κ. Σωτήρη Μπακαίμη και του κ. Δασκαλόπουλου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Τσαπανίδου: Προφανές ότι ο κ. Μητσοτάκης φοβάται τη σύγκριση με τον Αλέξη Τσίπρα

Σουδάν: Ασθενείς και γιατροί περιγράφουν την απόλυτη φρίκη στα νοσοκομεία