Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Νίκος Γκάλης: Σε δημοπρασία υπογεγραμμένη φανέλα του για τους πληγέντες στη Θεσσαλία

Νίκος Γκάλης: Σε δημοπρασία υπογεγραμμένη φανέλα του για τους πληγέντες στη Θεσσαλία
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Ο Γκάλης ευελπιστεί πως θα υπάρξει ανταπόκριση, ώστε να συγκεντρωθεί ένα υψηλό ποσό

Για πολλοστή φορά δείχνει την ευαισθησία του και την ενσυναίσθηση που τον διακρίνει ο Νίκος Γκάλης. Ο «θρύλος» της εθνικής και του Άρη θέλησε να βοηθήσει τους πληγέντες από την κακοκαιρία Daniel στη Θεσσαλία και σε συνεργασία με το CharityIdols ο Hall of Famer θέτει σε δημοπρασία μία υπογεγραμμένη από τον ίδιο φανέλα του, με το Νο 4, από την εθνική από την NG συλλογή του. 

Ο Γκάλης ευελπιστεί πως θα υπάρξει ανταπόκριση, ώστε να συγκεντρωθεί ένα υψηλό ποσό για να βοηθήσει ανθρώπους που έχασαν τις περιουσίες τους στη Θεσσαλία. 

Ο Νίκος Γκάλης επισήμανε σε ανάρτησή του στους επίσημους λογαριασμούς του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης: «Όπως κάθε χρόνο στηρίζω το CharityIdols με τη διάθεση μιας υπογεγραμμένης φανέλας της Εθνικής Ομάδας από την NG συλλογή μου για τη δημοπρασία. Τα έσοδα θα διατεθούν στους πληγέντες της Θεσσαλίας. Ελπίζω σε θερμή ανταπόκριση και σας ευχαριστώ!».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ​​​​​

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Φορολοταρία Σεπτεμβρίου: Κέρδη από 1.000 έως 50.000 ευρώ

Κακοκαιρία: Χείμαρροι οι δρόμοι - Κάτοικοι ανέβηκαν στις ταράτσες (ΦΩΤΟ + VIDEO)