Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Πύργος: 28χρονος μαχαίρωσε τον αδερφό του κατά τη διάρκεια καυγά

Πύργος: 28χρονος μαχαίρωσε τον αδερφό του κατά τη διάρκεια καυγά
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως έχουν προσαχθεί ο 28χρονος αδελφός του θύματος καθώς και ένα ακόμα συγγενικό τους πρόσωπο

Στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας νοσηλεύεται ένας 20χρονος από το χωριό Μυρτιά του Πύργου, ο οποίος δέχτηκε δύο μαχαιριές από τον 28χρονο αδελφό του, κατά τη διάρκεια καυγά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.com, το πρωί της Παρασκευής (1/3) δύο αδέλφια -για άγνωστο, μέχρι στιγμή, λόγο- ξεκίνησαν να μαλώνουν εντός του σπιτιού τους, και κάποια στιγμή ο 28χρονος αδερφός κατάφερε δύο μαχαιριές στον 20χρονο αδελφό του, μία στην πλάτη και μία στο χέρι.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο «Ανδρέας Παπανδρέου» όπου και νοσηλεύεται, ενώ επί τόπου έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις από το ΑΤ Πύργου, την ΥΑ Πύργου και την ομάδα ΔΙΑΣ.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως έχουν προσαχθεί ο 28χρονος αδελφός του θύματος καθώς και ένα ακόμα συγγενικό τους πρόσωπο, που ήταν μπροστά στο επεισόδιο.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Φρίκη στην Αυστρία: Σεξουαλικές επιθέσεις σε 12χρονη από 17 εφήβους
viasmos-gynaika

ΠΑΣΟΚ: Θα εξυπηρετήσουμε με κάθε κόστος το συμφέρον του δημόσιου πανεπιστημίου