Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Τούρκοι με visa εξπρές σε 10 ελληνικά νησιά

Τούρκοι με visa εξπρές σε 10 ελληνικά νησιά
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Ξεκινά η Ά φάση θεώρησης εισόδου σε πέντε νησιά του Ανατολικού Αιγαίου

Δρομολογείται από το Σάββατο 30 Μάρτη η πρώτη φάση θεώρησης εισόδου (visa express ) επτά ημερών, στους Τούρκους επισκέπτες, η οποία περιλαμβάνει καταρχήν πέντε νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, που έχουν ήδη εγκατεστημένες υποδομές, μεταξύ αυτών και η Κως, ενώ το αμέσως επόμενο διάστημα θα υπάρχει η  πλήρης εφαρμογή του μέτρου.

Ειδικότερα, στο χώρο της ζώνης Σένγκεν στη Κω προβλέπεται  η τοποθέτηση σκιάστρου 500 τ,μ, ,επτά νέων οικίσκων καθώς και ενίσχυση της αστυνομικής δύναμης .

 Όπως αναφέρουν εκπρόσωποι  τουριστικών φορέων στην ΕΡΤ Ν. Αιγαίου για την έκδοση της κανονικής visa  υπάρχουν ήδη μεγάλες αναμονές ενώ μεγάλος θα είναι και ο αριθμός των επισκεπτών, που θα θελήσουν να ταξιδέψουν στα νησιά επωφελούμενοι του μέτρου, ιδιαίτερα αυτή τη περίοδο, που εορτάζεται το ραμαζάνι και διαρκεί μέχρι 8 Απριλίου.

Να σημειωθεί, ότι η χορήγηση της visa express θα μπορεί να εκδίδεται όχι μόνο το καλοκαίρι, αλλά καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και αφορά στα νησιά Λήμνο, Λέσβο, Χίο, Ρόδο, Σύμη, Καστελόριζο, Σάμο, Λέρο, Κάλυμνο και Κω.

Πηγή: ertnews

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Τι δείχνει για την υγεία μας ο τρόπος που... σηκωνόμαστε από την καρέκλα

Καιρός στη Θεσσαλονίκη: Καθαρός ουρανός με υψηλή θερμοκρασία