Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Γαύδος: Εντοπισμός και διάσωση 43 αλλοδαπών - Ήταν σε ξύλινη λέμβο

Γαύδος: Εντοπισμός και διάσωση 43 αλλοδαπών - Ήταν σε ξύλινη λέμβο
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Προανάκριση από το λιμενικό

Τις πρωινές ώρες χθες, ενημερώθηκαν οι Λιμενικές Αρχές των Χανίων, της Παλαιόχωρας και της Χώρας Σφακίων από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (Ε.Κ.Σ.Ε.Δ.) για την ύπαρξη ενός σκάφους με ικανό αριθμό επιβαινόντων, στη θαλάσσια περιοχή 3ν.μ. νοτιοδυτικά της Γαύδου.

Αμέσως, στην περιοχή μετέβη μια (01) ιδιωτική λέμβος με στελέχη του Λιμενικού Φυλάκιου της Γαύδου, όπου εντόπισαν μια ξύλινη λέμβο με σαράντα τρείς (43) αλλοδαπούς άνδρες.

Οι αλλοδαποί κατέπλευσαν στο λιμάνι ¨ΚΑΡΑΒΕ¨ Της Γαύδου, συνοδεία της ιδιωτικής λέμβου. Ακολούθως, επιβιβάστηκαν στο επιβατηγό-οχηματαγωγό (Ε/Γ-Ο/Γ) πλοίο ¨ΣΑΜΑΡΙΑ¨ Ν.Χ. 16 και μεταφέρθηκαν αρχικά στο λιμάνι της Χώρας Σφακίων και στη συνέχεια σε προσωρινό χώρο φύλαξης, στο λιμάνι της Σούδας. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε η ξύλινη λέμβος.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Στα ίδια επίπεδα οι τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων από το 2022
aktoploika-eisitiria

Αίσθημα δυσφορίας στον καύσωνα - Σε ποιες περιοχές καταγράφεται πιο έντονο
kaysonas