Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Χασαπόπουλος για την υγεία του: Είμαι καλύτερα, είναι ύπουλη αρρώστια (VIDEO)

Χασαπόπουλος για την υγεία του: Είμαι καλύτερα, είναι ύπουλη αρρώστια (VIDEO)
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Για την περιπέτεια της υγείας του μίλησε ο παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής του Mega

Ο παρουσιαστής της εκπομπής Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του. Τις τελευταίες ημέρες ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος απουσιάζει από την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

Συγκεκριμένα, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος πάσχει από παγκρεατίτιδα και μέχρι και σήμερα βρίσκεται στο νοσοκομείο, με τον ίδιο να δηλώνει πως είναι καλύτερα.

«Είμαι πολύ καλύτερα. Ήταν μία κρίση που έπαθα τα ξημερώματα της Τετάρτης πριν έρθω στην εκπομπή, με έντονο πόνο στο στομάχι. Επειδή ήταν έντονος ο πόνος πήγα στο νοσοκομείο. Τώρα είμαι καλύτερα, ήταν περαστικό», είπε. «Πρέπει να τα προλαβαίνεις γρήγορα. Κι άλλοι φίλοι το είχαν πάθει και ήταν δύσκολο. Είναι ύπουλη αυτή η αρρώστια αν την πάθεις».

Στο πλευρό του έσπευσε η πρόεδρος ΕΙΝΑΠ και στενή του φίλη Ματίνα Παγώνη, η οποία τόνισε πως οι εξετάσεις του παρουσιαστή βελτιώνονται όσο περνούν οι μέρες και σύντομα θα επιστρέψει στην εκπομπή.

Δείτε το video:

Πηγή: megatv.com

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Επεισοδιακή καταδίωξη για 2 νεαρούς στη Θεσσαλονίκη – Παρέσυραν αστυνομικό

Εύζωνας δάκρυσε στην τελευταία του υπηρεσία - Αποθεωτικά τα σχόλια (VIDEO)