Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Νέα Σμύρνη: «Τι έκανα, τι έκανα;» φώναζε ο πατέρας που σκότωσε τον γιο του

Νέα Σμύρνη: «Τι έκανα, τι έκανα;» φώναζε ο πατέρας που σκότωσε τον γιο του
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Τι λένε οι γείτονες

Τις δραματικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν σήμερα το πρωί στο διαμέρισμα της πολυκατοικίας στην οδό Αδανών στη Νέα Σμύρνη όταν ένας πατέρας σκότωσε τον 45χρονο γιο του, περιέγραψαν γείτονες της οικογένειας.

Όπως είπαν, άκουσαν τον πατέρα να φωνάζει «τι έκανα, τι έκανα;» λίγη ώρα αφού σκότωσε με μαχαίρι τον γιο του, ο οποίος κατά πληροφορίες αντιμετώπιζε πρόβλημα με ναρκωτικά.

«Σήμερα ακούσαμε να φωνάζει κάποια φωνή "δεν μπορώ, δεν μπορώ, αχ βοήθεια" και στην αρχή νομίσαμε ότι είναι κάποιος ασθενής, μέχρι που μάθαμε για το τραγικό γεγονός» είπε κάτοικος της περιοχής.

«Το τελευταίο διάστημα οι καυγάδες ήταν συχνοί. Ο άνθρωπος (ο πατέρας) για 25 χρόνια έδινε τιτάνιο αγώνα να τον γλιτώσει από τα ναρκωτικά. Ταλαιπωρούνταν με αυτό το θέμα. Έφτασε στο σημείο το 2011-12 να τον βάλει φυλακή ο ίδιος μήπως και καθαρίσει. Βγήκε και άρχισαν τα ίδια προβλήματα το 2018. Έτρεχαν σε νοσοκομεία και κλινικές συνέχεια. Υπήρχαν όμως συνεχώς τσακωμοί» ανέφερε άλλος γείτονας της οικογένειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες το έγκλημα σημειώθηκε μετά από καβγά που είχαν ο πατέρας-δράστης με τον γιο-θύμα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες τις Aρχές για ό,τι είχε συμβεί στο διαμέρισμα της Νέας Σμύρνης, ενημέρωσε ο άλλος γιος της οικογένειας.

Πηγή: protothema.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Χαρίτσης από Θεσσαλονίκη: Να αποφευχθεί το φιάσκο της Προανακριτικής Τριαντόπουλου

Θεσσαλονίκη: Ντου ΕΛΑΣ σε νυχτερινό κέντρο - Έπιασαν 40χρονο με πιστόλι