Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Συνελήφθη οδηγός ταξί στον Πειραιά - Χρέωσε 110 ευρώ από αεροδρόμιο στο λιμάνι

Συνελήφθη οδηγός ταξί στον Πειραιά - Χρέωσε 110 ευρώ από αεροδρόμιο στο λιμάνι
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Το ποσό υπερέβαινε κατά πολύ το προβλεπόμενο κόμιστρο

Στη σύλληψη ενός οδηγού ταξί προχώρησε η αστυνομία την Παρασκευή 22 Αυγούστου, καθώς το μεσημέρι της προηγούμενης μέρας, χρέωσε πελάτισσα με πολύ μεγαλύτερο ποσό, για τη διαδρομή από το αεροδρόμιο Αθηνών προς το λιμάνι του Πειραιά

Σύμφωνα με την αστυνομία, χρέωσε την κούρσα 110 ευρώ, ποσό το οποίο υπερέβαινε κατά πολύ το προβλεπόμενο κόμιστρο, καθώς ήταν άνω του διπλασίου του.

«Συνελήφθη μεσημβρινές ώρες της 22-8-2025 στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αερολιμένα Αθηνών, 54χρονος ημεδαπός οδηγός ταξί ο οποίος αναζητούνταν εντός των ορίων του αυτοφώρου, κατηγορούμενος για είσπραξη κομίστρου μεγαλύτερου του επιτρεπόμενου.

Ειδικότερα, ο 54χρονος μεσημβρινές ώρες της 21-8-2025 εισέπραξε από πελάτισσα για τη διαδρομή με αφετηρία τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και τελικό προορισμό το λιμάνι του Πειραιά, ποσό ύψους -110- ευρώ, το οποίο υπερέβαινε κατά πολύ το προβλεπόμενο κόμιστρο, καθώς ήταν άνω του διπλασίου του.

Ο συλληφθείς με τη σε βάρος του δικογραφία από το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Πειραιώς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Μεγάλωσε η «Υφαντής», εξαγόρασε την «Νίκας» - Οκταψήφιο deal στα ελληνικά τρόφιμα

Δολοφονία στη Σκύδρα: Την Πέμπτη η απολογία του δράστη