Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα - «Χτύπησαν» 11 καταστήματα σε 3 μήνες

Θεσσαλονίκη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα - «Χτύπησαν» 11 καταστήματα σε 3 μήνες
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων ατόμων, τα δύο εκ των οποίων είναι ανήλικα

Η επισταμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Θερμαϊκού οδήγησε στην εξάρθρωση εγκληματικής ομάδας, που ενέχεται σε διαρρήξεις καταστημάτων - επιχειρήσεων σε περιοχές του Δήμου Θερμαϊκού.

Πρόκειται για τέσσερις ημεδαπούς ηλικίας 28, 17, 15 και 15 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση – συμμορία, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω, το χρονικό διάστημα από αρχές Μαΐου 2024 έως τέλη Ιουλίου 2024, προέβησαν συνολικά σε έντεκα (11) διαρρήξεις καταστημάτων – επιχειρήσεων και (1) κλοπή Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου. Αφαιρέθηκαν συνολικά (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, κινητά τηλέφωνα, διάφορες συσκευές και εργαλεία, προϊόντα, καθώς και το χρηματικό ποσό των 1.083 ευρώ.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Πρόταση γάμου στην κορυφή του Ολύμπου – Είπε το «ναι» στα 2.918 μέτρα, δείτε βίντεο

Θεσσαλονίκη: Καραμπόλα στον Περιφερειακό – Μεγάλες ουρές ΙΧ, πού έχει φρακάρει