Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Συνελήφθη 39χρονος με 21 κιλά κάνναβης στο «Ελ. Βενιζέλος»

Συνελήφθη 39χρονος με 21 κιλά κάνναβης στο «Ελ. Βενιζέλος»
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος εντόπισαν και συνέλαβαν το μέλος της εγκληματικής ομάδας

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος συνέλαβαν την Κυριακήξ, 22/2, στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», έναν 39χρονο αλλοδαπό - μέλος διεθνικής εγκληματικής ομάδας, που δραστηριοποιούνταν στην εισαγωγή κάνναβης στην Ελλάδα, μέσω της αεροπορικής οδού.

Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛΑΣ, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στην Ελλάδα και κατόπιν εξακριβώσεων, διασταυρώσεων, ανάλυσης στοιχείων και δημιουργίας προφίλ (profiling), εντοπίσθηκε ο κατηγορούμενος στον αερολιμένα κατά την άφιξή του από χώρα του εξωτερικού.

Κατά την έρευνα που έγινε στην αποσκευή του, βρέθηκαν κρυμμένες 16 νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν συνολικά 21 κιλά ακατέργαστης κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας (skunk). Επιπλέον, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Βενεζουέλα: Zητά την απελευθέρωση του «συνταγματικού προέδρου» Μαδούρο

«Ζωντανεύουν» ξανά τα Ξενία - Πόσο μισθώθηκε το ξενοδοχείο στη Χαλκιδική