Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Τραγωδία στην άσφαλτο Μεγάλο Σάββατο: Στην αγκαλιά της μαμάς στον συνοδηγό το 3χρονο παιδί (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στην άσφαλτο Μεγάλο Σάββατο: Στην αγκαλιά της μαμάς στον συνοδηγό το 3χρονο παιδί (ΦΩΤΟ)
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Το άλλο παιδί της οικογένειας, αγόρι 10 ετών έχει κακώσεις στη σπονδυλική στήλη

Αγκαλιά στο μπροστινό κάθισμα φέρεται να είχε η μητέρα το τρίχρονο παιδί που σκοτώθηκε νωρίτερα σε τροχαίο ατύχημα στην Εθνική Οδό Καβάλας - Σερρών, στο οποίο ενεπλάκη όχημα με μια τετραμελή οικογένεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδάκι μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο της Καβάλας, ενώ η μητέρα του σοβαρά τραυματισμένη έχει ήδη περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Το άλλο παιδί της οικογένειας, αγόρι 10 ετών έχει κακώσεις στη σπονδυλική στήλη και διακομίζεται στην Παιδοχειρουργική του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, ενώ ο πατέρας που ήταν κι ο οδηγός δεν φαίνεται να έχει κάτι σοβαρό.

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για εκτροπή της πορείας του αυτοκινήτου, σύμφωνα με αυτά που είπε ο πατέρας οδηγός του αυτοκινήτου στο νοσοκομείο.

Σημειώνεται ότι χρειάστηκε και απεγκλωβισμός ατόμων από την Πυροσβεστική.

Δείτε φωτογραφίες:

Πηγή: protothema.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Τραμπ: Ξεκινάμε την εκκαθάριση των Στενών του Ορμούζ από τις νάρκες

Στη φάκα 229 υπερπολυτελή αυτοκίνητα - Πως τα εντόπισε η ΔΕΟΣ, γιατί κατασχέθηκαν (ΦΩΤΟ)