Τραγικό τέλος είχε η υπόθεση εξαφάνισης του Καραΐτσου Ραφαήλ – Γεωργίου, 31 ετών στην Έδεσσα. Το τραγικό νέο έκανε γνωστό το «Χαμόγελο του Παιδιού» με ανακοίνωσή του το βράδυ της Παρασκευής (14.08.2026).
Η εξαφάνιση του 31χρονου Καραΐτσου Ραφαήλ – Γεωργίου, είχε δηλωθεί στις αρχές της Έδεσσας στις 6 Αυγούστου, αναφέρει το «Χαμόγελο του Παιδιού».
Δυστυχώς, η αναζήτηση του νεαρού άνδρα έληξε με τραγικό τρόπο, βυθίζοντας στη θλίψη τους δικούς του ανθρώπους που τον έψαχναν.
Πιο συγκεκριμένα, η σορός του εντοπίστηκε στην περιοχή Πλατάνη στην Έδεσσα και τα αίτια διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.
Υπενθυμίζεται ότι ο Καραΐτσος Ραφαήλ – Γεώργιος είχε εξαφανιστεί στις 6 Αυγούστου στις 3 το μεσημέρι, από το χωριό Μεσημέρι της Έδεσσας.
- Θεσσαλονίκη: Αγωνία για 55χρονο Γάλλο που αγνοείται - Έκκληση από την οικογένεια του
- Χαλκιδική: Παραμένει η Πυροσβεστική στη Σίβηρη – Κλειστός ο δρόμος προς Φούρκα
- Άγριος ξυλοδαρμός οδηγού απορριμματοφόρου στη Χαλκιδική - Τα 3 πολυτελή ύποπτα αυτοκίνητα (ΒΙΝΤΕΟ)
- Πυροσβέστες κοιμήθηκαν στο πάτωμα πλοίου - Γυρνούσαν από Μυτιλήνη στη Θεσσαλονίκη