Αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα στις Σπέτσες και συγκεκριμένα στην περιοχή Ζωγεριά, όταν ελικόπτερο προσγειώθηκε σε παραλία όπου βρίσκονταν λουόμενοι.
Μάλιστα κατά τη διαδικασία της προσγείωσης, οι ισχυροί άνεμοι από τους έλικες σήκωσαν έντονο σύννεφο σκόνης και άμμου, με τους λουόμενους να απομακρύνονται από το σημείο.
Στο σημείο έσπευσαν η Αστυνομία και το Λιμενικό, ενώ οι αρμόδιες Αρχές ξεκίνησαν έρευνα προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες πραγματοποιήθηκε η προσγείωση και αν τηρήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.
Το περιστατικό προκάλεσε αντιδράσεις, καθώς η προσγείωση πραγματοποιήθηκε σε σημείο όπου υπήρχαν πολίτες που απολάμβαναν το μπάνιο τους, δημιουργώντας ζήτημα ασφάλειας για τους λουόμενους, ενώ συμβαίνει λίγες εβδομάδες μετά από την προσγείωση του ελικοπτέρου στο Σαρακήνικο της Μήλου.
Δείτε φωτογραφίες
Πηγή:protothema