Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Με αρχαιοελληνική ενδυμασία και χωρίς παπούτσια τερμάτισε ο τελευταίος δρομέας στον Αυθεντικό Μαραθώνιο (VIDEO)

Μαραθώνιος
Με αρχαιοελληνική ενδυμασία και χωρίς παπούτσια τερμάτισε ο τελευταίος δρομέας στον Αυθεντικό Μαραθώνιο (VIDEO)
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Έστειλε μήνυμα προς όλους να γυμνάζονται - Το σύνθημά του είναι «τρέξε για να μην σε τρέχουν»

Με εφτά ρεκόρ - δύο διαδρομής και πέντε διοργάνωσης σε όλους τους αγώνες του διημέρου - έπεσε η αυλαία του 43ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

Χιλιάδες ήταν εκείνοι που από νωρίς το πρωί είχαν κατακλύσει τις κερκίδες του Παναθηναϊκού Σταδίου για να χειροκροτήσουν όσους ολοκλήρωναν τον αγώνα. 

Μέχρι και τη δύση του ήλιου το ρεύμα των δρομέων συνέχιζε να φτάνει στο Καλλιμάρμαρο. Στις 18.15 πέρασε τη γραμμή του τερματισμού ο τελευταίος δρομέας.

Δείτε βίντεο:

Πρόκειται για τον Ιδομενέα Αβραμάκη, που έχει τρέξει περισσότερους από 54 Μαραθωνίους. Τον 75χρονο δρομέα που έκανε τη διαδρομή με αρχαιοελληνική ενδυμασία και χωρίς παπούτσια υποδέχτηκε η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, η οποία του απένειμε το μετάλλιο του αγώνα επαινώντας την επιμονή του να ολοκληρώσει τον αγώνα.

Ο Ιδομενέας Αβραμάκης έστειλε μήνυμα προς όλους να γυμνάζονται και ανέφερε πως το σύνθημά του είναι «τρέξε για να μην σε τρέχουν».

Πηγή: protothema.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
NASA: Ψάχνει νέους αστροναύτες για να ζήσουν και να εργαστούν στη Σελήνη

ΚΚΕ: Ζητά εξηγήσεις για τη γαλλική διακοίνωση στην Τουρκία για το καλώδιο Ελλάδας – Κύπρου