Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Έκτακτο:

Ελλάδα

Αύριο θα απολογηθεί ο 29χρονος δράστης της Ποτίδαιας

Αύριο θα απολογηθεί ο 29χρονος δράστης της Ποτίδαιας
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Για τη φονική συμπλοκή που σημειώθηκε τα ξημερώματα σε beach bar
Στον εισαγγελέα Πολυγύρου οδηγήθηκε σήμερα ο 29χρονος δράστης για τη φονική συμπλοκή που σημειώθηκε τα ξημερώματα σε beach bar στην παραλία της Νέας Ποτίδαιας, στη Χαλκιδική.

Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία, απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στην ανακρίτρια, από όπου πήρε 24ωρη προθεσμία για να απολογηθεί.

Να αναφέρουμε πως σε σταθερή κατάσταση εξακολουθούν να νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Πολυγύρου και στο 424 στρατιωτικό νοσοκομείο Θεσσαλονίκης οι τρεις τραυματίες από το αιματηρό επεισόδιο.

Σοβαρότερη είναι η κατάσταση του υπεύθυνου του καταστήματος, ο οποίος είχε επιχειρήσει να χωρίσει τους εμπλεκόμενους στον άγριο καβγά και δέχτηκε σφαίρα στην κοιλιακή χώρα.

Όλα έγιναν τα ξημερώματα του Σαββάτου όταν ο 29χρονος αφού διαπληκτίστηκε για μία γυναίκα με παρέα εννέα ατόμων, τράβηξε όπλο και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως, αφήνοντας πίσω του έναν 34χρονο νεκρό και τρεις τραυματίες.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
ΑΔΕΔΥ: Καλεί σε συλλαλητήριο διαμαρτυρίας απόψε στις 7 στο Σύνταγμα

Standard & Poor's: Ενδέχεται να αναβαθμίσει την πιστοληπτική ικανότητα της Ελλάδας "πολύ σύντομα"