Έφυγε από τη ζωή ο πρώην δήμαρχος Καλλιθέας και δημοτικός σύμβουλος Ωραιοκάστρο, Χρήστος Τερζής, σκορπώντας θλίψη στη Θεσσαλονίκη.
Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Ωραιοκάστρου αναφέρει:
Τη θλίψη του για την απώλεια του πρώην Δημάρχου Καλλιθέας και δημοτικού συμβούλου του Δήμου Ωραιοκάστρου, Χρήστου Τερζή, που «έφυγε» σήμερα το πρωί από το ζωή εκφράζει με συλλυπητήρια δήλωσή του ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.
Ο κ. Τσακίρης αναφέρει: «Με βαθιά θλίψη πληροφορήθηκα την απώλεια του Χρήστου Τερζή, ο οποίος υπηρέτησε ως Δήμαρχος Καλλιθέας την περίοδο 1999–2002.
Ένας άνθρωπος με ουσιαστική προσφορά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, που αφιέρωσε δυνάμεις και προσπάθειες στην πρόοδο του τόπου, στη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών του και στην ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας. Η προσφορά του αποτελεί σημαντικό κομμάτι της αυτοδιοικητικής ιστορίας του τόπου μας.
Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».
Με απόφαση του κ. Τσακίρη σε ένδειξη πένθους για τον θάνατο του Χρήστου Τερζή οι σημαίες κυματίζουν από σήμερα μεσίστιες στο Δημαρχείο Ωραιοκάστρου και στα Κοινοτικά Καταστήματα.
Το πρωί της Πέμπτης, 5 Νοεμβρίου 2026, πρόκειται να συνεδριάσει εκτάκτως το Σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου για να εκφράσει τα συλλυπητήριά του και να τιμήσει την μνήμη του εκλιπόντος πρώην Δημάρχου.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου 2026, στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Πεντάλοφο Δήμου Ωραιοκάστρου.