Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Cookoo: Αυτό είναι το νέο… comfort εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

Ένας νέος υπέροχος χώρος γαστρονομίας στο Mediterranean Palace

Της Ευγενίας Κουτούβελα

Ένας νέος υπέροχος χώρος γαστρονομίας και… comfort food προστίθεται στο γευστικό στερέωμα της Θεσσαλονίκης. Ο λόγος για το Cookoo Restaurant, το οποίο άνοιξε σε μία από τις πιο αγαπητές και ιστορικές περιοχές του κέντρου, στην οδό Σαλαμίνος, σε απόσταση αναπνοής από το λιμάνι και δίπλα στα δημοφιλή Λαδάδικα.

Ένας ζεστός, μοντέρνος χώρος που συνδυάζει το ξύλο με το μάρμαρο σε μαύρες και μπεζ αποχρώσεις. Κυρίαρχο στοιχείο του το φως, που εισέρχεται απλόχερα από τις τρεις μεγάλες τζαμαρίες, που τους καλοκαιρινούς μήνες ανοίγουν στον πεζόδρομο προσκαλώντας τον κόσμο. Τις απογευματινές και βραδινές ώρες τη θέση του φυσικού φωτισμού παίρνει με διακριτικότητα ο τεχνητός που μεταλλάσσεται προσφέροντας ατμοσφαιρική και casual διάθεση. Εσωτερικά οι επιμέρους γωνιές, στοχεύουν στην ικανοποίηση των καθημερινών αναγκών του σύγχρονου ανθρώπου για ένα υπέροχο γευστικό διάλειμμα από την πίεση της δουλειάς και της καθημερινότητας ή για μια ευχάριστη συνάντηση με φίλους.

Ως η φυσική – γαστρονομική - συνέχεια του ξενοδοχείου Mediterranean Palace, από νωρίς το μεσημέρι, μετά το πρωινό, μέχρι αργά το βράδυ, στο Cookoo θα βρείτε πληθώρα  επιλογών με φόντο τη μεσόγειο αλλά και επιλεγμένες προτάσεις από τη διεθνή κουζίνα.

cookoo-thessaloniki-4.jpg

Οι εκλεκτές ελληνικές πρώτες ύλες παίρνουν μέρος σε διάσημα και αγαπημένα πιάτα των παιδικών και οικογενειακών μας στιγμών με έναν άλλο αέρα. Το πολίτικο μπριάμ στολίζει ένα τραγανό μπισκότο βουτύρο και μας εκπλήσσει που μας ταξιδεύει όμορφα και διακριτικά σε γεύσεις που έχουμε παραμελήσεις. Το μενού ισορροπεί με ταλέντο ανάμεσα στην παράδοση, την κλασική αλλά και τη μοντέρνα κουζίνα.

Μπορεί κανείς να ξεκινήσει τη μέρα του με έναν αρωματικό καφέ, υγιεινό ελληνικό πρωινό ή στη συνέχεια της ημέρας, ένα υπέροχο brunch με αυγά ποσέ σε αφράτα μπριοσάκια με γέμιση τυρί φέτα, σπανάκι, μανιτάρια, μπέικον και σάλτσα “Ολλανδέζ”. Ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει ένα ταξίδι γεύσεων που περιλαμβάνει μια εξαιρετική ποικιλία πιάτων, από τον τραχανά με χωριάτικο λουκάνικο και μους φέτας ή τα μπιφτεκάκια στη σχάρα με βουβαλίσιο κιμά Κερκίνης, γεμιστά με γραβιέρα και σάλτσα καπνιστής πάπρικας, έως τον ψητό σολομό με καραμελωμένο αβοκάντο και πανακότα πολίτικης σαλάτας και το Rib-eye steak με παστινάκι. Τα φρέσκα πανζερότι με ποικιλία μανιταριών, μοσχαρίσια μάγουλα μπρεζέ και Αρσενικό Νάξου είναι μια επιλογή που θα μείνει αξέχαστη.

cookoo-thessaloniki-2.jpg

Σκοπός των ανθρώπων του Cookoo Restaurant είναι η συνεχής αναζήτηση της σύνθεσης των καλύτερων υλικών σε ένα κομψό και ζεστό περιβάλλον με στόχο το αυθόρμητο χαμόγελο των επισκεπτών.

Και εμείς μπορούμε με χαρά να προσυπογράψουμε ότι το έχουν ήδη πετύχει!

Καλή μας απόλαυση!

cookoo-thessaloniki-1.jpg

INFO

Cookoo

Σαλαμίνος 3 Θεσσαλονίκη,

Tηλ. 2310 555114

http://www.cookoorestaurant.gr/ 

ΣΥΡΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΥΡΕΤΕ ΔΕΞΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άννα Μυκωνίου: «Λέμε όχι στην έμφυλη βία, μέσα από την τέχνη και τον πολιτισμό»
Το «Φεστιβάλ Επταπυργίου 2024» είναι αφιερωμένο στην γυναίκα και η πρόεδρός του μίλησε στο «ΤyposThes» για τον θεσμό που κερδίζει ολοένα και...
Άννα Μυκωνίου: «Λέμε όχι στην έμφυλη βία, μέσα από την τέχνη και τον πολιτισμό»
Νίκη Κεραμέως: Μέχρι στιγμής έχουν φτάσει στις κάλπες 12.000 επιστολικές ψήφοι
Προτεραιότητά μας μετά τις ευρωεκλογές είναι να φέρουμε προς συζήτηση στη Βουλή την επέκταση της επιστολικής ψήφου και στις εθνικές εκλογές
Νίκη Κεραμέως: Μέχρι στιγμής έχουν φτάσει στις κάλπες 12.000 επιστολικές ψήφοι