Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη – Χαλκιδική: Το εστιατόριο που κέρδισε «αστέρι» FNL για πρώτη φορά

Κορυφαία διάκριση ποιότητας για γνωστό εστιατόριο με παρουσία τόσο στη Χαλκιδική, όσο και στη Θεσσαλονίκη

Κορυφαία διάκριση ποιότητας για το φημισμένο εστιατόριο TRIZONI της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής, στα φετινά FNL Best Restaurant Awards 2022. Στη λαμπερή τελετή απονομής, που έγινε στο Ζάππειο Μέγαρο στις 23 Μαΐου 2022, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, το TRIZONI κέρδισε ένα αστέρι για πρώτη φορά, σύμφωνα με την αξιολόγηση της επιτροπής των βραβείων, στην κατηγορία “Εστιατόριο για ψάρι”, ανάμεσα σε 77 εστιατόρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

“Το TRIZONI sea treasure έγραψε ιστορία επί 39 χρόνια στην Κρυοπηγή της Χαλκιδικής και εδώ και λόγο καιρό μεταλαμπαδεύσαμε τη γνώση μας επάνω στους θησαυρούς της θάλασσας, στη Λυκούργου 2, στα Λαδάδικα, στο TRIZONI exclusive, ένα από τα καλύτερα και ποιοτικότερα, όπως οι διακρίσεις μας αποδεικνύουν, εστιατόρια θαλασσινής κουζίνας στην Ελλάδα. Και αυτή η διάκριση ήρθε για να επιβραβεύσει τη σκληρή δουλειά και το μεράκι της ομάδας μας να πρωτοπορούμε και ν΄ακολουθούμε τις τάσεις της εποχής, χωρίς να ξεχνούμε την παράδοση εμπιστοσύνης που μας καταξίωσε. Ευχαριστούμε την επιτροπή για την επιλογή της. Συνεχίζουμε. Nose-to-tail experience ψαροφαγίας, αγνή πρώτη ύλη σε όλα τα πιάτα και εκλεκτά κρασιά σε μια ξεχωριστή εμπειρία TRIZONI, γεύσης και γαστρονομικής απόλαυσης”, υπογραμμίζει ο πολυβραβευμένος Αστέριος Σούσουρας, ένας από τους πιο δημιουργικούς restaurateur της πατρίδας μας.

Η ετήσια απονομή των FNL Best Restaurant Awards έχει ως στόχο ν΄αναδείξει τον δυναμισμό των ελληνικών εστιατορίων και των δημιουργών τους αλλά και τις σημαντικές και αξιόλογες προσπάθειες σε κάθε επίπεδο και κατηγορία.

Εκλεκτές γεύσεις θαλασσινών όλο το καλοκαίρι στην Κρυοπηγή

Το TRIZONI sea treasure άνοιξε τις πόρτες του σε φίλους και πελάτες και γι΄αυτό το καλοκαίρι στην παραδοσιακή του στέγη, στην Κρυοπηγή της Χακλκιδικής, προτείνοντας στους γνώστες του καλού ψαριού το μενού και τις σπεσιαλιτέ του. Το πλούσιο μενού “δημιουργικής ψαροφαγίας”, οι σπεσιαλιτέ με αμιγώς ελληνικά ψάρια και θαλασσινά που παραλαμβάνονται καθημερινά, οι ειδικές κοπές όπως tartar, sashimi και crudo, τα συνοδευτικά, οι σαλάτες με βιολογικό λάδι αποκλειστικής παραγωγής, το ψωμί από τον δικό του ξυλόφουρνο, τα τυριά από τον τυροκόμο της επιχείρησης, όπως και το ομώνυμο βιοδυναμικό κρασί από τους αμπελώνες της Χαλκιδικής που σερβίρεται και στο ολοκαίνουργιο wine bar, αποτελούν διαχρονικά εγγύηση ποιότητας και γεύσης και παραπέμπουν “σε μερικές απ΄τις πιο οικείες γεύσεις της μνήμης μας”.

Πιστός στα λόγια του Leonardo da Vinci ότι, “Η απλότητα είναι η αρτιότερη σύνθεση”, ο κ. Σούσουρας επισημαίνει: “Είναι μεγάλη ευθύνη να διαχειριζόμαστε αυτά τα μεγαλειώδη δώρα της θάλασσας. Ευθύνη που μετουσιώνουμε σε μαγειρική απλότητα, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στην αναζήτηση για άριστη ποιότητα πρώτης ύλης, “το πραγματικό ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα”, φέρνοντας στην κουζίνα του ό,τι πιο εκλεκτό και φρέσκο αλιεύεται στην γενναιόδωρη θάλασσα του Αιγαίου.

To TRIZONI fish restaurant επιστρέφει στην Κρυοπηγή της Χαλκιδικής και για όλο το καλοκαίρι φιλοδοξεί να γίνει ο απόλυτος all day προορισμός και φανατική συνήθεια για τους λάτρεις της ψαροφαγίας. Γιατί, ποιο στ΄αλήθεια είναι το μυστικό της επιτυχίας του; «Ψαρεύοντας έρχεται η θάλασσα», Οδυσσέας Ελύτης, («Μαρία Νεφέλη»).

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Θεσσαλονίκη: «Απογειώνεται» η νέα Στοά Μοδιάνο στις 1/9 – Με 75 καταστήματα

Έρχεται ο πρώτος καύσωνας με 37άρια – Πότε χαλάει ο καιρός με βροχές (ΧΑΡΤΕΣ)

«Τουρισμός για Όλους» με Freedom Pass - Πώς θα πάρετε το επίδομα των 150 ευρώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ένας στους πέντε ανθρώπους σε όλον τον κόσμο έχει υποστεί βία στον εργασιακό χώρο
Πάνω από ένας στους πέντε εργαζόμενους (743 εκατομμύρια άνθρωποι) έχουν υποστεί τουλάχιστον μία φορά κάποιου είδους βία ή παρενόχληση στην εργασία...
Ένας στους πέντε ανθρώπους σε όλον τον κόσμο έχει υποστεί βία στον εργασιακό χώρο