Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Άνοιξε νέο κατάστημα φαγητού στην Αριστοτέλους – Τα πιο υγιεινά μπέργκερ

Η νέα γαστρονομική πρόταση που σε περιμένει στην Αριστοτέλους αποθεώνει το street food με… ψαροφαγία!

Νέο κατάστημα στην καρδιά της Θεσσαλονίκης επιχειρεί να αλλάξει ύφος στο street food της πόλης, εντάσσοντας πιο υγιεινές επιλογές και αποθεώνοντας την... ψαροφαγία! Ειδικότερα, όπως αναφέρει η ενημέρωση: "Ο Όμιλος TRIZONI με τη σιγουριά 43 χρόνων εμπειρίας και εμπιστοσύνης των διαχρονικών πελατών του και με σειρά υψηλών διακρίσεων ποιοτικής γαστρονομίας στο χώρο των θαλασσινών, με υπερηφάνεια ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του νέου καταστήματος Delifish σ΄ένα από τα εμβληματικότερα σημεία της Θεσσαλονίκης, την Πλατεία Αριστοτέλους.

Με μια νέα γευστική προσέγγιση της street food ψαροφαγίας, το Delifish άνοιξε ήδη τις πύλες του στην Αριστοτέλους 2, ενταγμένο στο ξεκάθαρο concept της new age ψαροφαγίας, τόσο στις κλασικές εκδοχές των fish΄n chips όσο και σε πρωτοποριακές συνθέσεις fish burgers και tacos de pescado, δημιουργώντας έναν μοναδικό συνδυασμό υψηλής διατροφικής αξίας και απαράμιλλης γεύσης. Συνολικό κόστος επένδυσης 300.000 ευρώ.

Το Delifish ήρθε ν΄ απογειώσει τη γεύση στην πόλη που κατατάσσεται στους κορυφαίους γαστρονομικούς προορισμούς της Ευρώπης, μέσα από θαλασσινά και υλικά άριστης ποιότητας αλλά και εκλεκτικές γεύσεις και νοστιμιές που δεν αποχωρίζονται ποτέ την πλούσια μαγειρική παράδοση του τόπου μας. Εγγύηση γι΄αυτό αποτελεί ο δυναμισμός του brand TRIZONI και της έμπειρης ομάδας του, όπως και η διαχρονική εμπιστοσύνη των πελατών του στην γνήσια και αυθεντική ψαροφαγία.

Το νέο concept του Ομίλου, εισάγει μια πρωτοποριακή εκδοχή στο healthy food με σαλάτες από φρέσκα ψάρια και θαλασσινά όπως τόνος, γαρίδες, σολομός. Τα ψαρογεύματα -aka fish΄n chips- προσφέρουν καινοτόμες επιλογές πέραν του καθιερωμένου μπακαλιάρου. Η μαγειρική ομάδα του Trizoni δημιούργησε ένα μοναδικό κεφτεδάκι θαλασσινών, φρέσκο καλαμάρι σε κρούστα πάνκο και ντόπια γαρίδα.

Στην κατηγορία των burgers - lobster rolls πρωταρχική σημασία δόθηκε στον signature γύρο τόνου που ήδη δημιούργησε φανατικό κοινό και στο σουτζουκάκι χταποδιού, υλικά που αποτελούν την εναλλακτική εκδοχή σε παρασκευάσματα με ασαφούς ποιότητας κρέας που κατακλύζουν την αγορά. Όλες οι παρασκευές συνοδεύονται με iso / haccp και κανόνας του Delifish είναι η zero waste φιλοσοφία, το τηγάνισμα σε λάδι ειδικής παρασκευής με χαμηλά πολυακόρεστα, οι σαλάτες από οργανικά λαχανικά και κυρίως θαλασσινά και ψάρια ανοιχτής θάλασσας. Φιλοσοφία που αποτελεί το dna του Ομίλου TRIZONI". 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ