Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Καμίνι η Θεσσαλονίκη την Πέμπτη: Πότε αναμένεται η πρώτη δροσιά

Διανύουμε τις πιο ζεστές μέρες όλου του καλοκαιριού στο μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας

Καμίνι θα θυμίζει και πάλι η χώρα την Πέμπτη, καθώς οι ασθενείς άνεμοι δεν δίνουν ελπίδα για την έλευση κύματος δροσιάς στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Η θερμοκρασία στο εσωτερικό της κεντρικής και νότιας ηπειρωτικής χωράς θα φτάσει κατά τόπους τους 40-41 βαθμούς κελσίου. Οι ειδικοί προβλέπουν ότι την Παρασκευή θα υπάρξει πτώση της θερμοκρασίας και ίσως εκδηλωθούν βροχές. Αναλυτικά:

καιρός: αίθριος. Αργά το απόγευμα τοπικες νεφώσεις. άνεμοι: μεταβλητοί 3 μποφόρ. θερμοκρασία: από 24 έως 37 βαθμούς κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες κυρίως στα ορεινά με πιθανότητα από αργά το βράδυ για μεμονωμένες καταιγίδες στην κεντρικής και ανατολική Μακεδονία. άνεμοι: βορείων διευθύνσεων 3 με 4 και στα ανατολικά από το βράδυ βορειοανατολικοί τοπικά έως 5 μποφόρ. θερμοκρασία: από 22 έως 36 και κατά τόπους στην κεντρικής Μακεδονίας έως 38 βαθμούς κελσίου. Στη δυτικη Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

 Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτικη Στερεά, δυτικη Πελοπόννησος

καιρός: γενικά αίθριος. άνεμοι: ασθενείς και πρόσκαιρα στο Ιόνιο βορειοδυτικοί έως 4 μποφόρ. θερμοκρασία: από 23 έως 38 και κατά τόπους 39 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. Στα νησιά και τα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

καιρός: γενικά αίθριος. Λίγες τοπικες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά. άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. θερμοκρασία: από 24 έως 40 και πιθανόν 41 βαθμούς κελσίου. Στις παραθαλάσσιες περιοχές η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

καιρός: αίθριος. άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. θερμοκρασία: από 25 έως 36 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

καιρός: αίθριος. άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και τοπικά 5 μποφόρ. θερμοκρασία: από 25 έως 37 βαθμούς κελσίου. Στα Δωδεκάνησα η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

καιρός: αίθριος. άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. θερμοκρασία: από 26 έως 40 βαθμούς κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κλείνει η ΛΑΡΚΟ, διακόπτεται η μισθοδοσία των εργαζομένων - Το σχέδιο της κυβέρνησης
Τι προβλέπεται σε απόφαση από τα υπουργεία Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Περιβάλλοντος και Ενέργειας και Εργασίας
Κλείνει η ΛΑΡΚΟ, διακόπτεται η μισθοδοσία των εργαζομένων - Το σχέδιο της κυβέρνησης