Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Στο Μετρό της Ν. Ελβετίας ο Τσίπρας

Αυτή την ώρα επισκέπτεται τον υπό κατασκευή σταθμό του μετρό της περιοχής

Τον σταθμό του υπό κατασκευή μετρό, στη Νέα Ελβετία Θεσσαλονίκης, επισκέπτεται, αυτή την ώρα, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρωθυπουργός έφτασε στον χώρο στις 9:40 και τον υποδέχθηκαν ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης, η υφυπουργός Μαρίνα Χρυσοβελώνη, ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης, ο πρόεδρος της "Αττικό Μετρό", Γιάννης Μυλόπουλος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος και οι βουλευτές του κόμματος, Τριαντάφυλλος Μηταφίδης και Αλέξανδρας Τριανταφυλλίδης.

Ο πρωθυπουργός ενημερώνεται για την πορεία του έργου και με ειδικό βαγονάκι θα προχωρήσει σε βάθος 650 μέτρων για να συναντήσει τον μετροπόντικα και να δει πώς δουλεύει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτός είναι ο 52χρονος που στρατολόγησε τον «κατάσκοπο» στην Αλεξανδρούπολη
Ο 52χρονος φέρεται να έχει συμμετάσχει μεταξύ άλλων σε μια επιχείρηση δολιοφθοράς και συγκεκριμένα εμπρησμού στόχου σε βαλκανική χώρα
Αυτός είναι ο 52χρονος που στρατολόγησε τον «κατάσκοπο» στην Αλεξανδρούπολη