Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Νέα αθλιότητα με ωμή παρέμβαση του Γερμανού Σουλτς κατά της ελληνικής κυβέρνησης!

Για άλλη μία φορά ο Μάρτιν Σουλτς «προστάζει» τον Τσίπρα να μην κάνει κυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ – Τι απαντούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες

Επικρίσεις προς τον Αλ. Τσίπρα για την απόφασή του να συνεχίσει τη συνεργασία με τους Ανεξάρτητους Έλληνες εξέφρασε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters, επικαλούμενο συνέντευξή του στο ραδιόφωνο France Iter!

Συγκεκριμένα, ο Σουλτς είπε ότι δεν μπορεί να κατανοήσει την απόφαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να επαναφέρει τους Ανεξάρτητους Έλληνες στην κυβέρνηση. «Του τηλεφώνησα δεύτερη φορά για να τον ρωτήσω γιατί συνεχίζει τον συνασπισμό με αυτό το παράξενο, ακροδεξιό κόμμα», ανέφερε στη ραδιοφωνική του συνέντευξη και πρόσθεσε: «Σχεδόν δεν απάντησε. Είναι πολύ έξυπνος, ιδίως στο τηλέφωνο. Μου είπε πράγματα που έμοιαζαν πειστικά, αλλά τα οποία εν τέλει στα μάτια μου είναι λίγο παράδοξα».

Σύμφωνα με το Reuters, o πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου δήλωσε πως θαύμασε τον Τσίπρα για τον τρόπο με τον οποίο κυβέρνησε τους προηγούμενους μήνες με αποτέλεσμα να επανεκλεγεί, αλλά πρόσθεσε πως ο Καμμένος είναι απρόβλεπτος και χρειάζεται πάντα να είναι υπό έλεγχο.

«Είναι πολιτικά και στρατηγικά κάτι που πρέπει να θαυμάσεις. Όμως, αυτή την ανανεωμένη εντολή με αυτό το ακροδεξιό, λαϊκιστικό κόμμα, αυτό δεν το καταλαβαίνω», σημείωσε.

Η απάντηση των ΑΝΕΛ

«Λυπούμαστε ακόμη μια φορά για την έλλειψη σεβασμού του κ. Σουλτς στον θεσμό που υπηρετεί, με τις παρεμβάσεις του στα εσωτερικά της χώρας. Πέραν της προσβολής προς τον ελληνικό λαό και τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, πρέπει επιτέλους να αντιληφθεί ότι δεν μπορεί να αποκαλεί χωρίς επιπτώσεις «ακροδεξιό» όποιο κόμμα δεν παίρνει προμήθειες από αμυντικές βιομηχανίες που τον χρηματοδοτούν» αναφέρει ανακοίνωση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, για τις δηλώσεις του προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ