Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κρητικό γλέντι της «Ιδαίας Γης»!

Μεγάλο μεσημεριανό κρητικό γλέντι την Κυριακή 31 Ιανουαρίου

Ο Σύλλογος Έρευνας και Διάδοσης της Κρητικής Παράδοσης «Ιδαία Γη» προσκαλεί φίλους του Συλλόγου και της Κρήτης στον ετήσιο χορό του για το 2016.

Στις 31 του Γενάρη, λοιπόν, στο Κέντρο Αρχόντισσα (Δερβένι) γλεντάμε σε πείσμα των καιρών, παραδοσιακά, με ένα μεγάλο Κυριακάτικο Μεσημεριανό Γλέντι (ώρα προσέλευσης 13:00).

Η «Ιδαία Γη» ακολουθώντας τα πιστεύω της έχει καλεσμένο και φέτος στην παρέα μας έναν καλλιτέχνη με ύφος, ήθος, δεξιοτεχνία... τιμώντας την ευρύτερη περιοχή των Αστερουσίων.

Τα λόγια για τον Κώστα Κακουδάκη περιττά. Οι συνεργάτες του που θα παρευρεθούν είναι οι Σαββάκης Ηλίας, Νηστικάκης Γιώργος και Αλμπαντάκης Δημήτρης.

Ο Κρητικός Σύλλογος «ΙΔΑΙΑ ΓΗ» αποτελεί σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Ιδρύθηκε το 2009 στην Θεσσαλονίκη. Με την ίδρυσή του, ως πρωταρχικοί στόχοι ορίστηκαν η διατήρηση και η προβολή της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς και παράδοσης της Κρήτης. Συμπληρωματικά, στόχους αποτέλεσαν αφενός μεν η διάσωση, μελέτη, έρευνα, εκμάθηση και διάδοση των κρητικών παραδοσιακών χορών και τραγουδιών, αφετέρου δε η οργάνωση συνεδρίων, διαλέξεων και επιμορφωτικών προγραμμάτων.

Περισσότερες πληροφορίες - κρατήσεις στα τηλ.: 6980-353101 & 6978-472807 και στο διαδίκτυο http://www.idaiagi.gr/el/69581855,

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δημοσκόπηση Τουρκία: Το Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα προηγείται του κόμματος Ερντογάν
Οι απαντήσεις στο ερώτημα ποιο κόμμα θα ψηφίζατε αν γίνονταν βουλευτικές εκλογές αυτή την Κυριακή»,
Δημοσκόπηση Τουρκία: Το Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα προηγείται του κόμματος Ερντογάν