Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

«Γύπας»: 7 στροφές πριν το τέλος!

Προγνωστικά στοιχήματος επτά στροφές πριν τη λήξη της φετινής Σούπερ Λίγκα

Επτά στροφές μείνανε για τη λήξη της φετινής Σούπερ Λίγκα και θέλει μεγάλη προσοχή για να διακρίνουμε την λεπτή γραμμή ανάμεσα στο κίνητρο και την αγωνιστικότητα που μπορεί να βγάλουν θεωρητικά «τελειωμένες» ομάδες. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μας.

Καλλονή – Πλατανιάς (κωδ. 993)

Εξαιρετικά περίεργο ματς. Η Καλλονή μπορεί να είναι καταδικασμένη αλλά τα παλεύει τα παιχνίδια της. Από την άλλη, κάτι χρωστάει η τύχη στον Πλατανιά που έπρεπε να κερδίσει τον Παναιτωλικό την περασμένη αγωνιστική. Ποντάρω στο 0-1 γκολ, γιατί το under πληρώνει φτωχά.

Η πρόταση του «Γύπα»: 0-1G (2,45)

Παναιτωλικός – Ξάνθη (κωδ. 2060)

Η Ξάνθη είναι από τις πλέον σκληροτράχηλες εκτός έδρας ομάδες του πρωταθλήματος, παρότι δεν καταφέρνει να κερδίσει. Η ισοπαλία για μένα είναι ένα αποτέλεσμα που θα επιτρέψει σε όλους να έχουν ένα καλό Σ/Κ. Το ποντάρω και αναλαμβάνω το ρίσκο.

Η πρόταση του «Γύπα»: Χ (3,10)

ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης (κωδ. 2117)

Σε αντίθετο momentum οι δύο πιο απογοητευτικές ομάδες του πρωταθλήματος – και οι δύο ξεκίνησαν με μεγαλύτερους στόχους. Ο ΠΑΟΚ πήρε τα πάνω του από την ισοπαλία στην Λεωφόρο, ενώ ο Αστέρας έχει τρία συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα και πούλησε και τον Γιάννου στην Κίνα – καλό οικονομικά, κακό ποδοσφαιρικά. Αξίζει ο ΠΑΟΚ αυτό τον φαβοριτισμό; Σαφέστατα όχι. Βλέπω δύσκολη νίκη του «Δικεφάλου», αλλά ποντάρω μόνο 2-3 γκολ.

Η πρόταση του «Γύπα»: 2-3G (2,10) 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ