Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Χαλκιδική: Μαγαζί δεν είχε «κόψει» 268 αποδείξεις αξίας 7.660€!

Σύλληψη ιδιοκτήτη νυχτερινού μαγαζιού για αποδείξεις και μη δηλωμένο υπάλληλο…

Ένας 37χρονος ιδιοκτήτης κέντρου διασκέδασης στη Χαλκιδική, κατά τη διάρκεια ελέγχων από την Οικονομική Αστυνομία.

Διαπιστώθηκε η μη έκδοση 268 αποδείξεων συνολικής αξίας 7.660 ευρώ, καθώς και η απασχόληση ενός υπαλλήλου που δεν αναγραφόταν στους επιδειχθέντες πίνακες προσωπικού της επιχείρησης.

Από την Παρασκευή έως την Κυριακή άντρες της από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος διενήργησαν φορολογικούς και ασφαλιστικούς ελέγχους σε επιχειρήσεις των νομών Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής.

Στο νομό Θεσσαλονίκης, σε καφετέρια διαπιστώθηκε η μη έκδοση δύο αποδείξεων λιανικών πωλήσεων, ενώ σε εστιατόριο καφέ-μπαρ διαπιστώθηκε η απασχόληση δύο υπαλλήλων, που δεν είχαν καταχωρηθεί στους επιδειχθέντες πίνακες προσωπικού.

Για όλες τις περιπτώσεις ενημερώθηκαν οι αρμόδιες Δ.Ο.Υ. και Ι.Κ.Α. για την επιβολή των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων. Ο 37χρονος συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας και τη νεοσύστατη Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση καθ’ όλη τη διάρκεια της θερινής περιόδου σε όλη την επικράτεια, σε συνεργασία με τις συναρμόδιες Υπηρεσίες (Σ.Δ.Ο.Ε., Δ.Ο.Υ.).

Διαβάστε επίσης

Χαλκιδική: Άγρια συμπλοκή σε σύνδεσμο οπαδών του Άρη στα Μουδανιά

Χαλκιδική: Πουλούσαν «σπασμένα» συνδρομητικά σε 22.000 ανθρώπους!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αλκοόλ και οδήγηση: Πρόστιμα μαμούθ με το νέο ΚΟΚ - Πόση ώρα μετά το ποτό μπορείτε να οδηγήσετε
Σημαντικό ρόλο στην απορρόφηση του αλκοόλ από τον οργανισμό παίζουν πολλά χαρακτηριστικά
Αλκοόλ και οδήγηση: Πρόστιμα μαμούθ με το νέο ΚΟΚ - Πόση ώρα μετά το ποτό μπορείτε να οδηγήσετε