Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Χαλκιδική

Χαλκιδική - Θεσσαλονίκη: Με κίνηση η επιστροφή - Τα σημεία με μποτιλιάρισμα

Χαλκιδική - Θεσσαλονίκη: Με κίνηση η επιστροφή - Τα σημεία με μποτιλιάρισμα
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Τα σημεία με τα μεγαλύτερα προβλήματα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η επιστροφή από την Χαλκιδική με την κίνηση των οχημάτων στο σύνολο σχεδόν του οδικού δικτύου προς τη Θεσσαλονίκη να διεξάγεται με χαμηλές ταχύτητες.

Αυτή την ώρα ιδιαίτερο πρόβλημα παρουσιάζεται αμέσως μετά τη διώρυγα της Ποτίδαιας, ενώ η κατάσταση γίνεται ξανά δύσκολη στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Μουδανιών στο ύψος του Τσάνταλη και σχεδόν μέχρι και την κατηφόρα της Καρδίας.

Καλύτερη είναι η κατάσταση για όσους επιστρέφουν από το δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής, ακόμα και στο φανάρι της Νικήτης.

Αυτή την εβδομάδα ωστόσο μεγάλο πρόβλημα παρουσιάζεται στην επιστροφή όσων επέλεξαν για τις παραλίες προς τον Σταυρό. Τα οχήματα στο τμήμα μέχρι την Ολυμπιάδα κινούνται σημειωτόν.

Ομαλά διεξάγεται η κίνηση στα διόδια των Μαλγάρων.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Χαλκιδική

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Αλλαγές στα δρομολόγια τραίνων - Ποια αναστέλλονται

Εκπνέει αύριο προθεσμία για τις φορολογικές δηλώσεις