Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Βίντεο-σοκ με τα βασανιστήρια στον Β. Γιακουμάκη! (video + φωτο)

Ο 20χρονος φαίνεται να φωνάζει δυνατά ότι πονάει και ζητά από παρέα 8 συμφοιτητών του να τον αφήσουν ήσυχο...

Σοκ προκαλεί βίντεο στο οποίο φαίνεται ο άτυχος σπουδαστής, Βαγγέλης Γιακουμάκης, την ώρα που συμφοιτητές του τον βασανίζουν! Πρόκειται για βίντεο το οποίο φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο «Ελεύθερος Τύπος».

Το βίντεο, το οποίο έχει διάρκεια δυόμιση λεπτά, είναι τραβηγμένο μέσα στην Εστία της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων. Σε αυτό φαίνεται ο Β. Γιακουμάκης πεσμένος στο κρεβάτι του δωματίου του, να παρακαλάει την παρέα των οκτώ Κρητικών συμφοιτητών του να τον αφήσουν ελεύθερο.

Το βίντεο καταγράφεται από ένα από τα άτομα που του επιτίθενται. Οι νεαροί ξεσπούν σε γέλια, ενώ ο Βαγγέλης Γιακουμάκης τους ουρλιάζει και τους λέει ότι πονάει, ενώ δεν μπορεί να κουνήσει ούτε τα χέρια του ούτε τα πόδια του.

«Αφήστε με πονάω» τους λέει γελώντας μηχανικά. Ένας από τους σκληρούς Κρητικούς τον βρίζει χυδαία. Η «πλάκα» φαίνεται να ξεπερνά κάθε όριο όταν ένας μυώδης νεαρός πιάνει κεφαλοκλείδωμα τον Βαγγέλη Γιακουμάκη και ο 20χρονος μην μπορώντας να κουνηθεί περιμένει να τελειώσει το μαρτύριό του.

Κάποια στιγμή ένας από τους νεαρούς ακούγεται να λέει «Φτάνει. Αφήστε τον τώρα» και λίγο μετά το μαρτύριο τελειώνει. Οι νεαροί, μαζί και εκείνος που τραβάει το βίντεο βγαίνουν από το δωμάτιο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα το βίντεο αυτό βρέθηκε στα χέρια των αρχών όταν κάποιος από τους σπουδαστές «έσπασε» και το παρέδωσε σε υπάλληλο της Γαλακτοκομικής Σχολής θέλοντας να δείξει τα όσα πραγματικά συνέβαιναν πίσω από τις κλειστές πόρτες της Εστίας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το βίντεο γυρίστηκε στις αρχές του 2014, την περίοδο που ο Γιακουμάκης δεχόταν πυκνούς και άγριους τραμπουκισμούς μέσα στο δωμάτιό του.

Το συγκεκριμένο βίντεο έφθασε στα χέρια των αρχών τον Μάρτιο του 2015 και είναι το μοναδικό που έχει στη διάθεσή της η δικαιοσύνη. Ωστόσο, στη δικογραφία αναφέρεται ότι υπάρχουν και άλλα βιντεοσκοπημένα κρούσματα bullying που δεχόταν ο Γιακουμάκης.

Δείτε τη φωτογραφία και το video:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χωρίς λεωφορεία σήμερα η Θεσσαλονίκη για 4 ώρες - Ξαφνική στάση εργασίας
Ποιες ώρες θα είναι χωρίς λεωφορεία ΟΑΣΘ σήμερα η Θεσσαλονίκη - Γιατί κάνουν στάση εργασίας οι εργαζόμενοι, τι απαντά η διοίκηση του Οργανισμού
Χωρίς λεωφορεία σήμερα η Θεσσαλονίκη για 4 ώρες - Ξαφνική στάση εργασίας
Φονικός καύσωνας στην Ταϊλάνδη: 52 βαθμοί στην Μπανγκόκ - Τουλάχιστον 30 νεκροί
Ο Απρίλιος θεωρείται ο πιο ζεστός και ξηρός μήνας στην Ταϊλάνδη, αλλά φέτος ο καύσωνας επιδεινώθηκε από το Ελ Νίνιο
Φονικός καύσωνας στην Ταϊλάνδη: 52 βαθμοί στην Μπανγκόκ - Τουλάχιστον 30 νεκροί