Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Απίστευτο: Ανήλικοι διακινούσαν ναρκωτικά σε μαθητές!

Εξαρθρώθηκε από την αστυνομία τριμελής εγκληματική ομάδα - Μόλις 15 και 16 ετών δύο από τα μέλη της!

Εγκληματική ομάδα νεαρών που διακινούσαν ναρκωτικές ουσίες σε μαθητές εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Αργυρούπολης.

Συνελήφθησαν την Τρίτη τρία άτομα, μέλη της σπείρας, ηλικίας 15, 16 και 19 ετών.

Προηγήθηκε καταγγελία σχετικά με τη διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές της Αργυρούπολης. Μετά από έρευνες, εντοπίστηκε ένας από τους ανήλικους συλληφθέντες, έξω από σχολικό συγκρότημα της περιοχής, να κατέχει μικροποσότητα χασίς.

Όπως προέκυψε, τουλάχιστον κατά το τελευταίο εξάμηνο, οι δράστες είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα με σκοπό τη διακίνηση χασίς σε ανήλικους μαθητές.

Χαρακτηριστικό της δράσης της σπείρας ήταν το γεγονός ότι παρακινούσαν τους μαθητές να τους παραδίδουν, ως αντίτιμο για την αγορά των ναρκωτικών, κοσμήματα και αντικείμενα αξίας που θα αφαιρούσαν από τους γονείς τους.

Κατά την έρευνα στο σπίτι του 19χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αντικείμενα τα οποία προέκυψε ότι ανήκαν σε γονέα ανηλίκου, καθώς και κοσμήματα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, οποίος τους παρέπεμψε στους αρμόδιους ανακριτές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Γέμισαν τα δικαστήρια – Σε δίκη 115 άτομα για κλοπές και ληστείες
Στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων παραπέμφθηκαν να δικαστούν 115 άτομα – Συμμετείχαν σε εγκληματικές ομάδες με λεία πάνω από 2,5 εκατ. ευρώ
Θεσσαλονίκη: Γέμισαν τα δικαστήρια – Σε δίκη 115 άτομα για κλοπές και ληστείες
«Σεισμός» στη Θεσσαλονίκη: Μεγάλη εξαγορά του Μαντουλίδη - Ποιοι οι νέοι ιδιοκτήτες
Σημαντική μέρα για τα εκπαιδευτικά της Θεσσαλονίκης – Ποιος είναι ο οργανισμός που αναλαμβάνει
«Σεισμός» στη Θεσσαλονίκη: Μεγάλη εξαγορά του Μαντουλίδη - Ποιοι οι νέοι ιδιοκτήτες