Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Νέα απάτη με μαϊμού - τροχαία στη Θεσσαλονίκη

Όμως έπεσαν σε αστυνομικό!

Συνελήφθη χθες 44χρονος αλλοδαπός καθώς σύμφωνα με την αστυνομία ήταν μέλος εγκληματικής ομάδας που εξαπατούσε ανυποψίαστους πολίτες μέσω τηλεφώνου.

Χθες το απόγευμα, γυναίκα-μέλος του κυκλώματος κάλεσε τηλεφωνικά πολίτη και επικαλέστηκε ότι συγγενικό του πρόσωπο είναι υπαίτιο πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος, ενώ στη συνέχεια μία συνεργός της, παριστάνοντας ψευδώς την αστυνομικό, απαίτησε την καταβολή χρηματικού ποσού, προκειμένου το συγγενικό του πρόσωπο να αποφύγει τις νομικές συνέπειες του ¨υποτιθέμενου¨ τροχαίου ατυχήματος. Για κακή τους τύχη όμως το άτομο που επιχείρησαν να εξαπατήσουν ήταν αστυνομικός ο οποίος αντιλήφθηκε αμέσως ότι πρόκειται για απόπειρα απάτης.

Άμεσα οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση και σε προκαθορισμένο σημείο συνάντησης στη Δυτική Θεσσαλονίκη, εντοπίσθηκε και συνελήφθη ο 44χρονος, ο οποίος επρόκειτο να παραλάβει τα χρήματα.

Στην κατοχή του 44χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 300 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα. Ύστερα από έρευνα, οι ασυνομικοί διαπίστωσαν ότι τα μέλη της εγκληματικής ομάδας, νωρίτερα την ίδια ημέρα, αποπειράθηκαν να εξαπατήσουν ακόμη μία 54χρονη γυναίκα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ισραήλ: Προς ακύρωση η συμφωνία ελευθέρου εμπορίου με την Τουρκία
Ο υπουργός Οικονομικών του Ισραήλ ανακοίνωσε ότι η χώρα του θα ακυρώσει τη συμφωνία ελευθέρου εμπορίου που είχε συνάψει με την Τουρκία
Ισραήλ: Προς ακύρωση η συμφωνία ελευθέρου εμπορίου με την Τουρκία