Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μετ' εμποδίων η κυκλοφορία στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Αθηνών

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έργων από τον Κορινό ως την Κατερίνη - Πώς θα γίνεται η κυκλοφορία

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν από σήμερα στην Εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Αθηνών λόγω εκτέλεσης εργασιών για την εγκατάσταση δυναμικής σήμανσης σε αρκετά σημεία του εθνικού οδικού δικτύου. Οι ρυθμίσεις αφορούν το ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα και ειδικότερα στην περιοχή από τον ανισόπεδο κόμβο του Κορινού έως το νότιο ανισόπεδο κόμβο της Κατερίνης.

Σύμφωνα με την αστυνομική διεύθυνση Πιερίας:

1. Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται στην δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, με τον ταυτόχρονο αποκλεισμό της αριστερής και μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας στην κατεύθυνση προς Αθήνα, λίγο πριν από τον ανισόπεδο κόμβο του Κορινού έως το νότιο ανισόπεδο κόμβο της Κατερίνης στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης, από τις 14.00 ώρα σήμερα το μεσημέρι (25-07-2016 ) έως τις 07.00 της Τρίτης (26-07-2016).

2. Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων από τον ανισόπεδο κόμβο Κορινού μέχρι τον νότιο ανισόπεδο κόμβο Κατερίνης της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης στην κατεύθυνση προς Αθήνα, αύριο Τρίτη 26-07-2016 από τις 07.00΄ έως και 20.00΄ ή μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών, αν αυτές ολοκληρωθούν νωρίτερα.

Σε αυτή τη φάση, η κυκλοφορία προς Αθήνα θα διεξάγεται από εναλλακτική διαδρομή, ως εξής: τα οχήματα θα εκτρέπονται από τον ανισόπεδο κόμβο Κορινού και στη συνέχεια μέσω της παλιάς εθνικής οδού Κατερίνης-Θεσσαλονίκης, της Δημοτικής οδού Μουσών – Ισόπεδων Κυκλικών Κόμβων Λιακοπούλου- Λ. Ιασωνίδη – Δυτικής παράπλευρης της Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Θεσ/νίκης (Π.Α.Θ.Ε.) θα εξέρχονται στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε., μέσω του νότιου ανισόπεδου Κατερίνης.

3. Επίσης θα περιοριστεί η κίνηση των οχημάτων στην δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, με τον ταυτόχρονο αποκλεισμό της αριστερής και μεσαίας Λωρίδας Κυκλοφορίας στην κατεύθυνση προς Αθήνα από τον ανισόπεδο κόμβο Κορινού μέχρι και το νότιο ανισόπεδο κόμβο της Κατερίνης προκειμένου να απομακρυνθεί η σήμανση αποκλεισμού, μέχρι την Τετάρτη στις 14:00μ.μ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σκότωσαν 23χρονη νεαρή μέσα σε εστιατόριο στον Ισημερινό – Σοκάρει το βίντεο
Η τρομακτική στιγμή της δολοφονίας καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας – Το όνομά της είχε αναφερθεί σε συνομιλία διακινητών ναρκωτικών
Σκότωσαν 23χρονη νεαρή μέσα σε εστιατόριο στον Ισημερινό – Σοκάρει το βίντεο
Φορολογικές: Υποχρεωτική η καταχώρηση ΙΒΑΝ – Εκκρεμεί η επιστροφή 85 εκατ. ευρώ
Σε 190.000 φορολογούμενους – Πότε θα υποβληθούν αυτόματα οι προσυμπληρωμένες δηλώσεις 1,3 εκατ. μισθωτών και συνταξιούχων
Φορολογικές: Υποχρεωτική η καταχώρηση ΙΒΑΝ – Εκκρεμεί η επιστροφή 85 εκατ. ευρώ