Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Χαλκιδική: Τροχαίο προκάλεσε πυρκαγιά σε δασική περιοχή

Αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του και πήρε φωτιά μετά από πρόσκρουση σε δέντρο - Σώος ο οδηγός

Μικρής έκτασης φωτιά σε δασική περιοχή προκάλεσε τροχαίο ατύχημα το οποίο έγινε το πρωί στη Χαλκιδική. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική περιοχή των Λουτρών Αγίας Παρασκευής στην Κασσάνδρα και τέθηκε άμεσα υπό έλεγχο από την πυροσβεστική.

Το ατύχημα συνέβη περίπου στις 6.40 το πρωί. Ο 21χρονος οδηγός ενός αυτοκινήτου, ο οποίος φέρεται να οδηγούσε μεθυσμένος, έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα αυτό να εκτραπεί της πορείας του και να ανατραπεί. Το αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε ένα δέντρο και αμέσως πήρε φωτιά ξεκινώντας την πυρκαγιά. Ο οδηγός πρόλαβε να εξέλθει του οχήματος χωρίς να τραυματιστεί.

Αρχικά οι φλόγες άρχισαν να καίνε ξερά χόρτα και γρήγορα επεκτάθηκαν στη δασική έκταση. Ωστόσο, η πυροσβεστική έφτασε άμεσα στο σημείο με επτά οχήματα, θέτοντας υπό έλεγχο την πυρκαγιά, η οποία έκαψε τέσσερα στρέμματα δασικής έκτασης.

Η αστυνομία αφαίρεσε για τρεις μήνες το δίπλωμα οδήγησης του 21χρονου Ρώσου, ο οποίος, μάλιστα, θα καταβάλλει και πρόστιμο ύψους 700 ευρώ. Προανάκριση για το ατύχημα διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ν. Μουδανιών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Η σύσκεψη πραγματοποιείται λόγω των πολλών και ταυτόχρονων εστιών που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες ώρες και των θυελλωδών ανέμων
Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους
Δράση μαθητών και μαθητριών του Καλλιτεχνικού Σχολείου Θεσσαλονίκης με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων της τέχνης και του σχολείου τους
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους