Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ένταση μεταξύ προσφύγων και πληρώματος του ΕΚΑΒ στο Κιλκίς

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Ομάδα προσφύγων περικύκλωσε ασθενοφόρο στο Κέντρο Φιλοξενίας στη Νέα Καβάλα του Κιλκίς

Ένταση επικράτησε το μεσημέρι στο Κέντρο Φιλοξενίας στη Νέα Καβάλα του Κιλκίς μεταξύ προσφύγων και πληρώματος ασθενοφόρου.

Συγκεκριμένα, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προσήλθε στις 12:25 μ.μ. να παραλάβει ασθενή από το κέντρο φιλοξενίας. Συγγενείς του ασθενή πρόσφυγα ζήτησαν να επιβιβαστούν στο όχημα προκειμένου να τον συνοδεύσουν. Το πλήρωμα τους ενημέρωσε ότι θα έπρεπε να περιμένουν άλλο σταθμό ΕΚΑΒ καθώς μέσα στο ασθενοφόρο βρίσκονταν ήδη άλλοι δύο ασθενείς, που είχαν παραλάβει οι διασώστες, από Κέντρο Υγείας της περιοχής. Οι πρόσφυγες αντέδρασαν περικυκλώνοντας το ασθενοφόρο.

Μάλιστα, οι πρόσφυγες άρχισαν να κουνάνε το ασθενοφόρο, προσπαθώντας να κατεβάσουν με τη βία το πλήρωμα και τους άλλους ασθενείς και να επιχειρήσουν να μεταφέρουν οι ίδιοι τον νοσούντα πρόσφυγα σε νοσοκομείο. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, οι πρόσφυγες στράβωσαν το κλειδί του οχήματος και προκάλεσαν ζημιά στο τιμόνι του προκαλώντας την ακινητοποίηση του ασθενοφόρου.

Με παρέμβαση ανδρών του στρατού και της αστυνομίας το πλήρωμα του ασθενοφόρου φυγαδεύτηκε, ενώ λίγο αργότερα ασθενοφόρα διακόμισαν όλους τους ασθενείς σε νοσοκομείου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: «Αν κάτι μου συμβεί, θα με έχει σκοτώσει ο άντρας μου»
Η ανατριχιαστική φράση της 39χρονης στους φίλους της – Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την υπόθεση
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: «Αν κάτι μου συμβεί, θα με έχει σκοτώσει ο άντρας μου»
Θεσσαλονίκη: Έργα σε 4 δρόμους – Όλα τα σημεία με κλειστές λωρίδες και ρυθμίσεις
Εργασίες πραγματοποιούνται και σήμερα από συνεργεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου
Θεσσαλονίκη: Έργα σε 4 δρόμους – Όλα τα σημεία με κλειστές λωρίδες και ρυθμίσεις