Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μετέφεραν με Ι.Χ. 22χρονο που είχε μπει παράνομα στη χώρα

Συνελήφθησαν από την αστυνομία ένας 64χρονος, ένας 33χρονος, αλλά και ένας 22χρονος από το Κόσσοβο

Συνελήφθησαν σήμερα (27-08-2016) τα ξημερώματα στη Νέα Εθνική οδό Αθηνών – Ευζώνων στο Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας Παιονίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 3 άτομα για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα, κατά τον αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ο 64χρονος ημεδαπός οδηγός, να μεταφέρει από κοινού με τον 33χρονο υπήκοο Αλβανίας συνοδηγό και ιδιοκτήτη του οχήματος, έναν 22χρονο υπήκοο Κοσσόβου, με σκοπό να διευκολύνουν την είσοδο του στο εσωτερικό της χώρας (Αθήνα) έναντι χρηματικού αντιτίμου.

Σημειώνεται ότι ο 22χρονος εισήλθε παράνομα στη χώρα και δεν διέθετε τα απαιτούμενα έγγραφα για την νόμιμη διαμονή του στην ελληνική επικράτεια. Στην κατοχή των 2 αντρών (33χρονου και του 64χρονου) βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• το χρηματικό ποσό των 260 ευρώ, ως προερχόμενο από την παράνομη δραστηριότητά τους και

• 2 κινητά τηλέφωνα.

Επιπλέον, κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα, ενώ από την περαιτέρω έρευνα διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του 64χρονου εκκρεμούσαν 2 καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου και του Τριμελούς Εφετείου Δυτικής Μακεδονίας, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 30 ημερών για χρέη στο Δημόσιο. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γιακουμάκης για τις επιθέσεις εναντίον του: «Μακάρι αυτοί να βρουν το νόημα της ζωής»
Τι απάντησε ο ποδοσφαιριστής μετά τις διαδικτυακές επιθέσεις που δέχτηκε λόγω του χαμένου πέναλτι στον αποκλεισμό της Εθνικής Ελλάδος από τη Γεωργία
Γιακουμάκης για τις επιθέσεις εναντίον του: «Μακάρι αυτοί να βρουν το νόημα της ζωής»