Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σοκάρει η απολογία του πατέρα της μικρής Άννυ

Ζήτησε να φύγει από την αίθουσα η μητέρα της, για να μην ακούσει όσα έγιναν μετά τον θάνατο του παιδιού τους

«Δεν θέλω να σας πω τι έγινε μετά το θάνατο της Άννυ, γιατί ούτε εγώ ο ίδιος δεν θα αντέξω και θα λιποθυμήσω» είπε ο πατέρας της τετράχρονης στην απολογία του στο Πρωτοβάθμιο Κακουργιοδικείο, ζητώντας να φύγει από την αίθουσα η μητέρα της.

Λίγο μετά τις 10 το πρωί της Τετάρτης, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο ο Στανισλάβ Μπακατζίεβ σηκώθηκε όρθιος για να απολογηθεί για όσα φρικτά υπέστη το παιδί του στο διαμέρισμα της οδού Μιχαήλ Βόδα.

Ο 28χρονος κατηγορείται ότι μαζί με τον φίλο του Νικολάι Αμέντοφ δολοφόνησαν και τεμάχισαν το κοριτσάκι, τον Απρίλιο του 2015.

Ο πατέρας της Άννυ είπε στους δικαστές πως δεν θέλει να απολογηθεί παρουσία της συντρόφου του και μητέρας της Άννυ Δημητρίνας Μπορίσοβα, για να μην ακούσει η συγκατηγορούμενή του όσα έγιναν μετά τον θάνατο του παιδιού τους.

Η μητέρα της μικρής τού φώναξε «γιατί το σκότωσες το παιδί;» και αποχώρησε από την αίθουσα.

Κλαίγοντας, ο κατηγορούμενος είπε ότι βρήκε την κόρη του νεκρή και ότι έπαθε σοκ. Είπε επίσης πως μετά πήρε πολλά ναρκωτικά και δεν είχε αίσθηση «δεν ξέρω πού βρισκόμουν», είπε χαρακτηριστικά.

Η απολογία του 28χρονου συνεχίζεται.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μαρίνα Σάττι: Είναι σαν κατασκήνωση αυτές οι μέρες εδώ για τη Eurovision
H Μαρίνα Σάττι, ευδιάθετη και χαμογελαστή, περπάτησε στο Τιρκουάζ Χαλί (Turquoise Carpet) και συνομίλησε με τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους
Μαρίνα Σάττι: Είναι σαν κατασκήνωση αυτές οι μέρες εδώ για τη Eurovision
Αντιπροσωπεία της Χαμάς την Τρίτη στο Κάιρο για διαπραγματεύσεις για εκεχειρία
Το Ισραήλ δεν συναινεί στον τερματισμό των στρατιωτικών επιχειρήσεων - Την Τρίτη θα συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις με τη Χαμάς
Αντιπροσωπεία της Χαμάς την Τρίτη στο Κάιρο για διαπραγματεύσεις για εκεχειρία