Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Διέρρηξαν παιδικό σταθμό και πήραν κρέας και τυριά

Διαρρήκτες έσπασαν τις κεντρικές εισόδους και άδειασαν τα ψυγεία όπου υπήρχαν τρόφιμα για τα παιδιά παιδιού σταθμού

Μια αν μη τι άλλο ασυνήθιστη ληστεία σημειώθηκε το βράδυ στην περιοχή του Νέου Ρυσίου στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, άγνωστοι διέρρηξαν το Δημοτικό Παιδικό Σταθμό «Τα ελαφάκια» και έκλεψαν κατεψυγμένο κρέας και τυριά από τα ψυγεία!

Οι διαρρήκτες έσπασαν τις κεντρικές εισόδους του Παιδικού Σταθμού και αφού απενεργοποίησαν το σύστημα συναγερμού, άδειασαν τα ψυγεία όπου υπήρχαν τρόφιμα για τα γεύματα των παιδιών που φιλοξενούνται στο σταθμό. Το πρωί οι εργαζόμενοι όταν διαπίστωσαν τη διάρρηξη, προχώρησαν σε καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

«Διέρρηξαν την καγκελόπορτα και την κεντρική είσοδο. Είχαν πάει στα γραφεία, τα είχαν ανακατέψει όλα χωρίς να πάρουν κάτι. Κατέβηκαν όμως στις αποθήκες και άρπαξαν τρόφιμα. Πήραν μόνο φρέσκα προϊόντα όπως κρέατα και τυριά» ανέφερε η διευθύντρια του δημοτικού σταθμού, Ελένη Τσολακίδου σε δηλώσεις που έκανε στο www.praktoreio-macedonia.gr. Η ίδια συμπλήρωσε ότι οι διαρρήκτες «αφού παραβίασαν την αποθήκη που ήταν τα νωπά τρόφιμα πήραν γύρω στα 7,5 κιλά κασέρι, άλλα τόσα κιλά τυρί φέτα και 20 κιλά κοτόπουλα. Οι άνθρωποι ήταν πεινασμένοι».

Οι άγνωστοι δράστες, όπως είπε η διευθύντρια του δημοτικού παιδικού σταθμού, έκοψαν τα καλώδια και απενεργοποίησαν το συναγερμό του νηπιαγωγείου ενώ φεύγοντας αφαίρεσαν από το χώρο και ένα καρότσι μεταφοράς τροφίμων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ